2.10.09

Syksy


Kotona on hiljaista ja tyhjää nyt kun H on lähtenyt Regensburgiin. Kylmäkin on; ulkolämpötila meni alle 10 asteen ja sisälämpötila alle 18. En sinnitellyt, vaan laitoin lämmön päälle. Tänä vuonna selvittiin siis vain lokakuun ensimmäiseen ilman lämmitystä.

6 kommenttia:


 1. Mäkin laitoin lämmön päälle eilen. Tosin ei me viime vuonnakaan pärjätty kuin lokakuun ekaan viikonloppuun asti.

  VastaaPoista

 2. Aamulla -1 astetta ja mustaa jäätä tiellä. Lämmitys meni päälle eilen.

  VastaaPoista

 3. Pistä muuten tilinumerosi tulemaan: kamera on laskeutunut Porin kamaralle.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin oli lämmitys jo vähän aikaa päällä. Nyt jo tosiaan! Ikkunoista vetää mukavasti...tiivistyksestä huolimatta. Tänään saatiin kans Nuonin vuosilasku ja maksavat meille jopa parikymppiä takaisin, ehdin jo pelätä että joudutaan maksamaan ylimääräistä koska viime talvi oli niin kylmä. Mutta hyvin kävi :-)

  Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista

 5. Kun tulin viime yönä kotiin, oli niinkuin ois saunaan astunut vaikka lämmitys ei ole vielä päällä. Huh. Ei haittaa vaikka meilläkin vähän viilenis :) Kiitos vielä eilisestä, kypärä jäi matkasta mutta just kerkesin junaan.

  VastaaPoista
 6. Riitta: Me saatiin jostain ihmeen syystä Enecolta 400 euroa takaisin. Tästä voi päätellä, että yksin kotona ollessani käytän hyyyyvin vähän energiaa.  Laura: Kiitos ittelles, huomasin kanssa heti että se kypärä jäi. No, mä kävin tänään kirkolla palauttamassa kirjaa ja tulin takaisin saman kirjan kanssa.. unohdin kokonaan ottaa sen laukusta. :-p

  VastaaPoista