9.4.07

82,5 kilometriäDelftistä Leidenin kautta Lisseen ja takaisin. Huomenna lienevät noin kaikki lihakset kipeät. En kaatunut kertaakaan, horjahdinkin vain kerran (pyörä yritti kaatua sille väärälle puolelle, jolla jalka oli yhä polkimessa kiinni).

Kuvia kun jaksan. Nyt safkaa & lämmin kylpy.

Edit: no laitetaan ny 1 todistuskappale. Tulppaanipellon vieressä. Kuten huomaatte, en vielä jaksa korjata valotusta yms yms. Huomenna rapoa & enempi kuvia.5 kommenttia:

 1. Sanon taas omaperäisesti että JUMANKEKKA!

  (mutta nyt potenssiin sata)

  Aikamoinen matka ja onneksi et kaatuillut!

  VastaaPoista
 2. Tulin vain kertomaan, että kun tottuu pyöräilemään jalat polkimissa kiinni, paluuta vanhaan ei ole! Tosin itselläni on vain ne sellaiset "kopalliset" polkimet, joihin saa sujutettua melkein mitkä kengät tahansa, ei tuota hienoa lukkopoljin+kenkäsysteemiä.

  VastaaPoista

 3. Sitä ne monet sanoo, että tottumisvaiheen jälkeen ei enää halua vaihtaa tavapolkimiin. Kyllä mä jo eilen huomasin hieman sitä, että pyörittämällä saa enemmän voimaa kuin runnomalla polkimia vuoronperään.

  VastaaPoista
 4. upeelta kuulostaa ja siistiä, että saatiin pyöräilystäsi todistusaineistoa, tuuli! jvielä paikallisesti tulppaanipellon edessä!

  ehkä ensi viikonloppuna täällä suomessakin olisi tarpeeksi lämmin pyöräillä. tuli kylmä töölön ja kallion välillä eilisiltana... alipukeuduin tuulipuvussa, pitkissä alkkareissa ja saappaissa?

  VastaaPoista

 5. Täällä lämmöt nousemassa yli 20 asteen tällä viikolla, täytyy sanoa, että meidän sää ei ole vieraskorea, kun Idan ja Villen aikana oli viileää ja nyt taas ihan kesä. Eilen pyöräillessä oli jotain 12, mutta kun piti hien päällä, oli lämmin. :-)

  VastaaPoista