23.4.07

Grrrrrr!Ranskan vaalien toisen kierroksen kandidaatit ovat selvillä.Kuva: www.liberation.fr

Hollannin politiikasta sen verran, että föönatun äärioikeistosedän puolue on ottanut kovat keinot käyttöön äänestäjien kosiskelussa: he vaativat, että oluen hintaa on laskettava! Kalja kun on kuulemma keinotekoisesti kallista. En sitten tiedä, mikä se halpa hinta olisi. Meidän kaupassa myytiin viime viikolla sixpackeja Grolschia hintaan 99 senttiä.


5 kommenttia:


 1. Ai sinne Hollannin politiikkaan Juhan af Grann onkin kadonnut...

  VastaaPoista
 2. Ranskassa asuva sisareni toivoisi, että nämä äärioikeustolaiset konstit otettaisiin käyttöön maahanmuuton rajoittamisessa.  Kuten että maassaoleskeluun tarvittaisiin mm. joko opiskelupaikka, työpaikka - ja sitten jonkinlaista kielitaitoa.  Mutta tätä pidetään aivan järkyttävänä rasismina, olen ymmärtänyt. Mittapuun mukaan Suomikin on siis aika oikealla ko. asiassa.

  VastaaPoista
 3. Johannes: :-D

  Ninna: Juu, Suomi rajoittaa maahanmuuttoa hyvin paljon verrattuna vaikkapa Hollantiin, Belgiaan ja Ranskaan. Tämä af Grannin näköinen äärioikeistosetä taas on sitä mieltä, että lähinnä vääränväristen ja vääräuskoisten maahanmuuttoa pitää rajoittaa, on sitten kielitaitoa tai työpaikkaa tai ei. (Hänen vaimonsa on itäeurooppalainen maahanmuuttaja.)

  VastaaPoista
 4. Persilleen meni vaalit! Kovaa kiroilua kuului meillä eilisiltana.

  Ja mitä oluen hintaan tulee...olen huomannut minäkin että yleensä se on litrahinnaltaan edullisempaa kuin vaikka limsat. (Siis ihan nää perusoluet)

  VastaaPoista
 5. Noooooo Piilis, mä kannatan segoleenaa.. :)

  Siis kaljahan on täällä joskus halvempaa kuin pullotettu vesi.

  VastaaPoista