12.4.07

Se aika vuodesta


kun tulee ilmoituksia lähestyvistä häistä. Eilen oli postilaatikossa virallisen ja upean näköinen kutsu, jossa meidät erittäin hienoin sanankääntein kutsuttiin Pohjois-Carolinan Raleighissa sijaitsevaan synagogaan seuraamaan ystäväni ja hänen morsiamensa vihkimistä avioliittoon. Sitten kiinalaiset ystävämme ovat kai myös avioitumassa tässä kohtapuoliin, ja Suomessakin on aviointia tiedossa. Suomessa oleviin osallistumisemme on toki vuorenvarmaa, mutta tuota Raleighia pitänee hieman säätää.

Tänne on tulossa helle! Viikonlopuksi on luvattu jotain 26 astetta, mutta en kyllä tasan usko ennen kuin näen. Eilen avasin shortsikauden ja kävin fillaroimassa pienen lenkin shortseissa. Eikä tullut edes vilu.3 kommenttia:

 1. Kiitos onnitteluista Tuuli ;)  Jos vain mitenkään teille on mahdollista, pyrkikää tuonne amerikkalaisiin häihin (oletan että ainakin jompikumpi, morsian tai sulhanen, on amerikkalainen?) - ne ovat vallan mahtavia spektaakkeleita! "Vaatimaton" ja pieni tarkoittaa täällä helposti eri asiaa kuin Suomessa ja kaikenmaailman erikoiskirjepaperit kaikkea häihin liittyvää varten jne ovat ihan arkea. Valitettavasti itse olen erinäisistä syistä missannut ne kahdet amerikkalaishäät joihin on kutsu käynyt, mutta kulttuur on tullut muulla lailla tutuksi. Ja mies oli juuri Pohjois-Carolinassa niissä toisissa häissä ja kyllä sieltä riitti tarinaa.  Mutta varmaan menette tietenkin ystävien häihin muutenkin mielellänne, jos vain mahdollisuus tulee ;)

  VastaaPoista
 2. JA mua kun niin risoo kun meidän lähipiiristä KUKAAN ei mene naimisiin! Viimeksi olen ollut omissa häissäni, mutta sitä edelliset taisivatkin sitten olla n. 12 vuotta sitten...ei kun joo, yhdet oli sen jälkeen, nekin "vähemmän tärkeät" eli miehen serkun, johon ei olla yhteydessä.

  Täksi kesäksi piti tulla miehen toisen serkun häät ja olimme jo innoissamme ajatuksesta - nyt tuli kutsu, mutta pari kertoikin jo menneensä naimisiin joulukuussa "salaa", ja nyt kutsuttiinkin sitten lapsensa ristiäisiin.

  Eipä silti, ristiäiset ovat Ranskassa usein tarjoilultaan ja ohjelmaltaan sun muulta melkein häiden veroiset;-)

  VastaaPoista
 3. Anna: Juu, molemmat pariskunnasta ovat amerikkalaisia, ja iiiiisot kemut tiedossa. Koetamme järjestää itsemme paikalle.. Olisihan se upeaa nähdä, miten sielläpäin juhlitaan (ja lisäksi utelias olen sen synagogaosuudenkin suhteen).  Piilis: Höh. Meidän lähipiirissä oli toissakesänä buumi, omien häiden lisäksi oli miehen veljen häät ja muutamat muut. Viime kesänä ei oltu yksissäkään.

  VastaaPoista