16.4.07

Uh huh huh


Suvi Linden? Jan Vapaavuori?? Ilkka Kanerva???14 kommenttia:

 1. Jep.  Luin aamulla ensimmäiseksi toimittajakaverin lähettämän sähköpostin. Sitten uutisiin. Sitten tekikin mieli jo laittaa kone kiinni.  Ei ole kiire kotiin.

  VastaaPoista

 2. Samaa tässä hämmästeltiin. Eikö ah niin mahtavasta kykypuolueesta nyt ketään muita löytynyt?

  VastaaPoista

 3. Piti vielä mainita, että kaipa Kepu huomenna nokittaa Väyrysellä, jotta lista olisi täydellinen. :-)

  VastaaPoista
 4. SusaRouva16/4/07 19:05


  Siis kääk! No, Väyrynen enää puuttuu, tosiaankin.

  VastaaPoista

 5. Toisaalta, Brax ja Cronberg (hei - missä on sukupuolten välinen tasa-arvo? ;-)

  VastaaPoista
 6. AAAARGH!

  http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/id57991.html

  "YLE Uutisten tietojen mukaan myös kansanedustajan valtakirjaansa edelleen panttaavalle Paavo Väyryselle kaavaillaan sittenkin paluuta valtioneuvoston jäseneksi."

  ARMOA, EI!

  VastaaPoista

 7. painajainen, Väyrynen. Pistäisi pakettiin ja piiloon.

  VastaaPoista
 8. "YLE Uutisten tietojen mukaan myös kansanedustajan valtakirjaansa edelleen panttaavalle Paavo Väyryselle kaavaillaan sittenkin paluuta valtioneuvoston jäseneksi."  Jeesusmaaria ja 12 opetuslasta. :-o

  VastaaPoista

 9. Tuli Vapaavuoresta mieleeni, notta olemma tyytyväinen jotta ehdin velattomaksi asujaksi ennen nykyhallitusta. Muuten onkos tuo Vapaavuori jonkinlainen harson taakse piiloutuva Halme? Muistaakseni joskus luin hänen kirjoittamaansa tekstiä jossa käytettiin vähän Halme tyylistä retoriikkaa, muistini saattaa kylläkin pettää, kuten se niin usein tekee 20.5. (Hääpäivä).

  VastaaPoista

 10. Ah... Johan on Suomessa tällä hetkellä Kekkosen ajan tuulahduksia. Kanerva, Väyrynen... Argh ja ei tiedä itkeäkö vai nauraa. Niinistö näytti muuten tv-haastattelussa vähän happamalta

  VastaaPoista
 11. Ou nou nou... "YLE Uutiset Klo 15.50: Väyrysestä ulkomaankauppaministeri". Argh

  VastaaPoista

 12. Johannes: Mä tiedän Vapaavuoren halmeiluista vain ne 3 tuomiota: pahoinpitely, varkaus ja rattijuopumus. Kaks ekaa nuoruudessa, viimeinen vanhempana.

  VastaaPoista
 13. Aika mielenkiintoinen hallitus tosiaan!  Vapaavuori on muuten jo vuosia keikkunut kestoykkösenä vaalikoneiden EPÄSOPIVIMPIEN listalla sekä itselläni että lukuisilla tutuilla. Sen sijaan hänet on helposti saanut sopivimmaksi, jos on koettanut vastata omasta mielestään hirveimmällä mahdollisella tavalla. Tästä olen päätellyt, että kyseessä lienee yksi kanssani eniten eri mieltä olevista poliitikoista.

  VastaaPoista

 14. Miina: joo, voin uskoa; itse sain ainakin yhdestä vaalikoneesta sopivimmaksi sinut ja epäsopivimmaksi Vapaavuoren. :-)

  VastaaPoista