4.4.07

Turisteina


Eilen Amsterdam, tänään melkein 47 kilometrin fillarilenkki lammaslaitumille ja rannalle Kijkduiniin. Huomenna jalat lienevät kipeät. Lenkki sinänsä ei tuntunut yhtään hankalammalta kuin aiemmat 35 kilometrin ajot. Ehkä sitä kohta voisi kokeilla sitä Amsterdamiin ajoa.4 kommenttia:

 1. Hui kun oot reipas!

  Mulla oli kauhee hinku pyörän selkään kun lumet ja jäät lähti mut pitäny vähän hillitysti poljeskella tässä ihan keskustassakin.. Innostuin polkemaan TÄYSII kotiin joku päivä ni alavatsa oli vähän eri mieltä. Kummallista tää kaikki :D Onneks mulla on mammapyörä = hyvinkin pysty ajoasento, voinen polkea melko pitkään suhteellisen mukavasti kun en lähde riehumaan :)  Pyöräilyintoa toivotellaan täällä!

  VastaaPoista
 2. Jumankekka.

  Ei mulla sit muuta;-)  (nimim. "en edes omista pyörää")

  VastaaPoista
 3. SusaRouva6/4/07 21:26


  Rohkeasti vaan pidemmille lenkeille! Tarpeeksi evästä mukaan ja riittävän usein taukoja ja hiertämättömät housut jalkaan. Samin kanssa nuorena parina polkaisimme melko kylmiltään Munkkivuori-Hyvinkää -välin, muistaakseni 65 km matkamittarin mukaan ja yllättävän hyvin meni. Vaikka olin silloin raskaanakin... tosin tietämättäni :-)

  VastaaPoista

 4. Joo, suunnitelmissa on lenkkien pidentaminen nyt kun se polkeminen tuntui sujuvan. Viime paivat on tosin kuljettu junalla ja jalan, tanaankin Bruggessa. Joka muuten oli aikamoinen turistirysa.

  VastaaPoista