10.4.07

PlääähViskoin kaikki ne housut, joihin mahdun, pesukoneeseen ja sijoitin itseni shortseissa ja miehen villapaidassa sohvalle tenttikirjan seuraan. H tuli kotiin, söi, ja ilmoitti, että minuakin kovasti odotetaan Wouterin väitösjuhliin, jotka muuten alkoivat jo muutama minuutti sitten. Kraah. Sitten tuo ärsyyntyi, kun en voinut tältä istumalta lähteä (kun ei ole niitä housujakaan) ja meni yksin, ja minua taas harmittaa, että juhlat menivät sivu ja että paikallaoloni toivottavuutta niissä ei voitu hieman aiemmin minulle ilmaista.

(Olisin mä varmaan löytänyt jostain liian ahtaat kauhtuneet farkut, mutta jotenkin en kykene sellaisissa menemään väitöskemuihin, vaikka ne eivät ihan suomalaisten vastaavien luokkaa pukukoodin suhteen olekaan.)

Edit: Plääh kasvaa. Aikaa sitten ylipoistolta lähtenyt Rachidkin oli kemuissa, ja oli kysellytkin minua. Äsh. Olisin halunnut hänetkin nähdä. Ja seuraavat väitöskemut ovat kesäkuussa, kun olemme matkoilla, ja sitten seuraavat vasta puolentoista vuoden päästä. No, onhan toukokuussa prof. G:n grillijuhlat + paintballia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti