5.9.07

Hauuuuukotus


Meillä piti olla tänään digiä eli kuvankäsittelyä, mutta kun ei vieläkään ole opettajaa, saimme kuunnella sijaisena toimineen sedän jaarittelua kaiken maailman asioista maan ja taivaan väliltä. Alun jaksoin keskittyä ja yrittää ymmärtää, loppupuolta en enää. Vieressäni pysyvä toinen ulkkari pyöritteli silmiään, huokaili teatraalisesti, pyöri tuolillaan ja tökki minua vähän väliä ja hoki "What is he saying now? What is he saying now?" Menee kohta hermo.

H sai vihdoin uuden työsopparinsa paperille. Palkkaa ei ole vielä kuulunut. Sitä pitää tiedustella herra X:ltä, jolle lähetetty sähköposti bounssaa takaisin poissaoloilmoituksen kanssa. Poissaoloilmoituksessa pyydetään ottamaan yhteyttä herra Y:hyn. Tälle lähetetty sähköposti taas tuottaa poissaoloilmoituksen, jossa kehotetaan ottamaan yhteyttä herra X:ään.. Yliopisto on a) keksinyt ikiliikkujan b) säästää palkkakustannuksissa, kun palkkaa haluavat jäävät ikiluuppiin.

Heh. Blogiini on joku päätynyt hakusanoilla "maailman hienoin valokuva". Toiveikasta, varsin toiveikasta.5 kommenttia:

 1. Noh, mun blogiin oli päädytty haulla "voiko lapsesta tulla terve, jos äidillä pakkoliikkeitä"...

  VastaaPoista

 2. Voitat! Äsh, mulla oli viime tilastoissa joku ihan erinomainen pitkä hakulause, mutta unohdin blogata sen.

  VastaaPoista
 3. Sori, mutta ei voi olla nauramatta:D

  Muistui vain mieleen yksi tyyppi ruotuväen ajoilta. Kaveri liimautui kylkeeni kuin takiainen ja siitähän riemu repesi. Kaverilla nimittäin oli ongelmia joko kuulossa tai kuullun ymmärtämisessä:(

  Esimerkkejä:

  - Huomio, katse oikeaan PÄIN!

  - Pst, mitä se sano?

  - Valmistautukaa aamutoimiin, aikaa yksi minuutti!

  - Pst, mitä se sano?

  - (oppitunnilla) ...radiotiedustelun merkitys vihollisen toimien selvittämiseksi on...

  - Pst, mitä se sano?  Arvaa oliko pitkä vuosi? Tosin nyt naurattaa vaan silloin ei:P

  VastaaPoista

 4. Heh. :-) Tällä tyypillä on ongelmia abt kielitaidossa ja asenteessa. Ollut kai täällä melkein yhtä kauan kuin minä, muttei ymmärrä yhtään kieltä. Ja nyt nakkelee niskojaan, kun hollantilainen akatemia yllättäen toimiikin enimmäkseen hollanniksi. No.. kai se siitä.. kunhan päästään alkuselvitteilyistä, niin oletettavasti pääpaino on kuitenkin muussa, kuin luentojen kuuntelemisessa, joten eiköhän tyttö pärjäile.

  VastaaPoista
 5. Riina (ei sisko :)6/9/07 14:45

  Koita vihjailla sille jotenkin nätisti, että ei kyselisi koko ajan. Tonhan on pakko olla tosi rasittavaa ja sultakin menee asioita ohi... Mulla menisi ainakin ihan hermot jos toinen koko ajan ahdistelee ;)  Ymmärrän kyllä tavallaan, kun itsekin ulkomailla vuoden asuneena en ole oppinut kieltä yhtään (saksaa). Tämä on kyllä pitkälti oma valinta, sillä vaikka jokainen kieli on aina tärkeä missä sitten asuukin, ja vaikka täällä kielitaitoa tarvitsisin ja kipeästikin, rahaa ei ole ollut kielikursseihin ja kielen opiskelu yksin on mulle jotenkin melkein mahdotonta. Kun vielä parisuhdesyistä yritän oppia toista kieltä samanaikaisesti... (seliseli :)  Eli sinänsä ymmärrän "ystäväsi" ahdinkoa. Mutta hui, ei mulle tulisi pieneen mieleenkään hakea kouluun jonka opetuskieltä en osaa, eli aika huisia toimintaa tytöltä...

  VastaaPoista