21.9.07

PerspasHuomenna alkaa TodaysArt, jonne Haagin kaupunki on ystävällisesti hoitanut minulle pressikortin. (Joka siis on hollanniksi perspas.) Suoritusvelvollisuutta ei ole, mutta jos kuvia saan aikaiseksi, lupaan laittaa ne festarin Flickr-ryhmään ja antaa festarin käyttää niitä. Tällaiselle aloittelijalle OK diili.

Olen addiktoitunut scrabbleen. Netistä löytyi scrabulous, joka on web-scrabble, englanniksi ja joillakin kummallisilla kilpailusäännöillä, jotka mielestäni hyväksyvät ihan liikaa. Mutta kivaa silti. Pelaan sekä ihmisiä että robotteja vastaan ja joskus voitankin.

H sai ensi kesäksikin töitä, mennee Lundin ylipoistoon nimikkeellä "guest professor" (!)
Asumme siis kesällä joka tapauksessa eri maissa. Mutta kai tuon väliaikaisena järjestelynä sietää.

En ole onnistunut kääntämään sisäistä kelloani vielä aikaisten aamujen rytmiin. Alle kuuden tunnin päästä pitää jo herätä, ja minä istun koneella blogaamassa.


5 kommenttia:


 1. Onnea Henrille! Mita ma sanoin! Lund on kai oikein kiva yliopistokaupunki, serkkuni oli siella vastaavassa hommassa ja tykkasi kovasti. Ja Derbyssa oli yksi Lundista vieraileva oikein mukava psykologi. Eika Hollannista Lundiin ole pitkakaan matka... Nimimerkilla Englannin rautatiet inhottavat.

  VastaaPoista

 2. Duuni aina hyvä. Ja kyl sen eronkin vissiin kestää. Onpahan herkkuisampaa tavata sitte taas, kun ei koko ajan nää :)

  VastaaPoista

 3. Onnea! Olosuhteet huomioon ottaen tilanne on aika hyvä, Lund ei tosiaan ole kaukana. Olikos se Henrin vastaväittäjätäti sieltä?

  VastaaPoista

 4. Muistat Ida ihan oikein, sen vastaväittäjätädin lafkaan tuo sitten menee. Pariksi kuukaudeksi tosin vain, sen jälkeen on kaikki auki. Mutta onpa sekin hyvä se pari kuukautta!

  VastaaPoista
 5. Otin joskus AH:sta sellasia lapsille tarkoitettuja "perskaart" lappusia ennen Suomeen menoa ja annoin kavereilleni jokaiselle oman.

  Meillä oli eri hieno kerho missä kaikilla oli jäsenkortti (kuvana se saakelin hamsteri jota ne käyttää mainoksissa).

  VastaaPoista