9.9.07

Prkl


Kävimme Amsterdam ArenAlla katsomassa, kuinka Hollanti rökitti Bulgarian 2-0. Siitä ehkä enemmän myöhemmin. Kotiin tullessamme meitä odotti postilaatikossa uusi 900 euron karhulasku vakuutusyhtiöltämme Ohralta, joka viimeksi ihan vähän aikaa sitten väitti meille puhelimessa, että laskutusasiat on nyt selvitetty, voimme repiä sen edellisen karhulaskun, ja meitä veloitetaan kerran kuussa suoraan tililtä kuten ennenkin.

Nyt siis meitä sekä veloitetaan kerran kuussa tililtä - sen ne sitten saivat alkamaan ihan ok - että meille lähetetään samasta vakuutusajasta 900 euron karhulaskuja, joiden mukana tulee uhkauksia sairasvakuutusten peruuttamisesta. Neljäs selvittelykierros lähtee käyntiin maanantaina, kun H vaihteeksi pääsee taas puhumaan ko. lafkan kanssa puhelimessa. Mikä muuten ei tasan tarkkaan auta taaskaan yhtään mitään. Pitäisi varmaan ottaa selvää, missä yhtiön päämaja on, marssia sinne laskun ja vakuutuspapereiden kanssa ja katsoa vierestä, kun ne korjaavat siellä laskutusvirhettään.

Sarjassa nyt meni hermot, ja sen kyllä huomaa.9 kommenttia:


 1. Voi perse. Onks teillä siellä oma virkailija vai hoitaako tätä asiaa aina kuka sattuu? Tai miltä se lopputulos nyt näyttää, turha vissiin kysyäkään...

  VastaaPoista
 2. Jepjep, kuka nyt milloinkin sattuu. Kuten aina. On joku yleinen puhnro jonne soittaa, ja sitten siellä vastaa kyvytön asiakaspalvelija X tai Y tai mikälie.  Täytyy ottaa käyttöön kova vola ja tylyt sanat. Mutta inhoan tätä systeemiä; tuollainen joltain kätyröivältä firmalta otettu sairasvakuutus on siis _pakollinen_ jokaiselle Hollannissa asuvalle, ja me ei voida vaihtaa firmaakaan, koska se diili tulee H:n duunin kautta.

  VastaaPoista
 3. Ei helkutti kuulostaa kamalalta. Asian eteneminen riippuu just siitä kenet onnistut saamaan puhelimeen - virkailija X sanoo tätä ja virkailija Y:n mielestä asia on aivan eri tavalla. Tuo on raivostuttavaa, tiedän omasta kokemuksesta!! Onko teillä hollantilaista tuttavaa joka voi soittaa puhelun Ohralle? Ainakin nuo minun hollantilaiset kollegat ovat loistavia "puhelinvalittajia" ja tinkijiä ;-)

  VastaaPoista
 4. Ei meillä oikein ole sellaista tuttavaa, jolta tätä voisi pyytää, mutta koetetaan oppia tylyttämistä ja puhelinvalittamista. Alkaa tosiaan raivo nousta sellaisiin mittasuhteisiin tän asian kanssa, että tylytys tulee vähän enemmän luonnostaan.  Mitähän tällaisissa tilanteissa muuten voi Hollannissa käydä? Jos on selkeästi väärä lasku (varsinkin nyt, kun meiltä laskutetaan samaa asiaa kahdesti), niin uskallammeko vain jättää sen maksamatta, vaikka asia ei pian selkenisikään, vai voiko meille tulla joku ikävä merkintä johonkin?

  VastaaPoista
 5. Piilomajan emäntä10/9/07 11:06

  Samantyyppisiä kokemuksia muinoin Ohran kanssa.."kävi ohraisesti" -tajuan nyt mitä se tarkoittaa!!

  Onnea virkailija X";n ja sitten taas Y:n kanssa.

  VastaaPoista
 6. Hö, varsinainen ohrana.  Tuosta piristykseksi, japanilaista mielenrauhaa:  http://www.youtube.com/watch?v=fgUjks4yc2A  ...tai jotain sinnepäin

  VastaaPoista

 7. Hihihi. :-D

  VastaaPoista
 8. Ainii. Ei se volakaan auttanut. Olemme lähettäneet kaksikin laskutusvaltakirjaa koska ensiksi lähetetty ei kuulemma ollut The Oikea Laskutusvaltakirja. No nyt kumpaakaan ei muka löydy. Asia on muutenkin saamassa kafkamaisia piireitä. Soitto Ohraan paljasti tänään että mitään tuollaista karhulaskua ei löydy heidän koneeltaan. Laskun lähettänyttä Mrs. Janseniakaan ei juuri nyt tavoitettu kommentoimaan tätä väittämää. Lieneekö häntä oikeasti edes olemassa?

  VastaaPoista
 9. Siellä on varmaan Jansen & Janssen (tunnetaan muissa maissa nimillä Dupond & Dupont) säätämässä..

  VastaaPoista