13.12.08

13.12.


Hyvää Lucianpäivää!


Se på vår tröskel står


vitklädd, med ljus i hår


Sankta Lucia, Sankta Lucia.


Se på vår tröskel står


vitklädd, med ljus i hår


Sankta Lucia, Sankta LuciaEdellisinä vuosina meillä on ollut tapana veikata Luciaa Hufvudstadsbladetin Lucia-äänestyksen alettua. Tänä vuonna ei enää tule Husista, kun H on Ruotsissa enkä minä ehdi lukea. Tänä vuonna veikkaus olisikin mennyt pieleen. Tummatukkainen Lucia! Ei sentään vielä poika, kuten melkein Ruotsissa.8 kommenttia:

 1. Kui sää tiedät kaikki Hellsingin uutiset ekana? Roikutko sä koko ajan Hesarin sivulla?  Öööö mikä lasilaatikko esimerkikx? (Lusijan löysin ihan itse.)

  VastaaPoista
 2. Hömm, toi Lucianpäivä on aina samaan aikaan, joten se on aika helppo. Ja sitten tuli ennen tosiaan se Husis. Tosin yleensä 2 pvää myöhässä. Hesarin sivuilla roikuin tänään sen verran, että huomasin että ne on muuttaneet niitä!  Lasilaatikko: http://www.soininvaara.fi/2008/10/11/770/

  VastaaPoista

 3. Niin ja mulla on sellainen vaihe, että Suomi kiinnostaa enemmän kuin Hollanti - täkäläisistä asioista putosin joskus kesällä kärryiltä, enkä ole päässyt kipuamaan takaisin..

  VastaaPoista
 4. Tummatukkainen Lucia: No tietysti jos seuraavaksi tulee vaikka vaaleakutrinen poika niin sen jälkeen lienee vuorossa tumma(musta)partainen tyttö jne. Tosin vaaleapartainen poika olisikin sitten joulupukki:-p  HBL: Mulle on tuo tullunna jo joitakin vuosia kun tilasin sen harjoitusmateriaaliksi yo-kisoihin. Jotenkin sitten vaan muuttui kestotilaukseksi... Ajattelin josko aikansa kuluksi yrittäisi avoimessa suorittaa vaikka toisen kotimaisen kielen kirjallinen ja suullinen taito-kurssin! Siinä sitä onkin taas naurussa pitelemistä (ainakin muilla paitsi maikalla). Mitähän tuo pitää sisällään, onko ihan mahdoton nakki? Ainakin suullinen koe hirvittää jo etukäteen:-( Sen jälkeen voisi sitten yrittää rykäistä englannin vastaavan josko pääsisi vaikka Stokkalle töihin;-)

  VastaaPoista

 5. Harri: No mikä ettei sallittaisi joku St. Lucius. Hänkin oli pyhimys ja mestattiin miekalla, joten valkoiset vaatteet + se punanen vyo, ok!

  VastaaPoista

 6. H: :-D Sallimmehan me, vaan liekö ns. suuri yleisö samaa mieltä kanssamme? Olen kyllä nähnyt myös karatekisoissa kavereita, joilla on valkoiset vaatteet ja punainen vyö:-o

  VastaaPoista

 7. Harri: Mä yritin joskus Stokkalle töihin enkä päässyt, kun vaihtoivat yhtäkkiä haastattelussa toiselle kotimaiselle enkä mä pärjännyt. Nykyään puhuisin takuulla siinä tilanteessa hollantia. Ymmärrän ruotsia hyvin, mutta puhuminen on vaikeaa. Pitäisi vähän reenata, kun ny koetetaan tässä kuitenkin kakskielinen perhe olla..

  VastaaPoista

 8. Tuuli: Juu, kyllähän tuota ruotsia jonniin verran lukee ja vähän kuunteleekin, mutta tuo tuottamispuoli tökkii melko totaalisesti:-( Ääh, no en sitten pääse Stokkallekaan, olisin voinut myydä vaikka Akateemisen puolella kirjoja;-)

  VastaaPoista