11.12.08

HiljaistaTästä tuli unelias päivä. Heräsin tukkoisena ja jouduin ottamaan antihistamiinia iltapäivällä. Loppuvuorokausi kuluikin sitten sumussa. Sain käpisteltyä muutaman kuvan perjantain tunteja varten; liikaa töitä jäi huomiseksi. Kai se siitä.

Tämän teimme yhteen projektiin tiistaina studiossa.


Ballet


Vähän ehkä vaikeaselkoinen noin ilman kontekstia...

Tänään oli kolmen kaalisoppapäivän (no jaa, eilen kävimme myös eritrealaisessa ravintolassa Fleurin, Marloesin ja Roosin kanssa) jälkeen kalasoppapäivä. Vielä on perunoita, porkkanoita ja kaalia jääkaapissa, pitäisi käyttää ennen ensi tiistaita, kun silloin lähden jo Suomeen.

Luen martial arts -dekkaria. Viihdyttävää tauhkaa japanilaisella filosofialla ja miekkataisteluilla höystettynä. Yhtäkkiä on muuten ikävä dojolle. Joskus vuosituhannen vaihteessa kävin iaidotreeneissä kolme kertaa viikossa. Duuni stressasi, ihmissuhteet olivat solmussa, ystäväpiirissä oli tragedioita ja kotona Kallion yksiössäni yksinäistä, mutta se kaikki unohtui, kun vaihdoin treenipuvun ja hakaman päälle ja laitoin miekan vyölle. Alkuverryttely, kumarrukset, katatreeni opettajan johdolla yksi kata kerrallaan, vapaa harjoittelu, lopulta muutama minuutti venyttelyä ja hakamanviikkausta ja juttelua dojolla, yökaupan kautta kotiin. Ajatukset muutaman tunnin ajan pelkästään miekassa ja muodossa ja välillä kivussa, kun kädet eivät enää jaksaneet tai kun opettaja nosti ryhdin hiuksista suoremmaksi. Mutta muualla.

Löytyisiköhän Hollannista Muso Shinden Ryun treenejä...?


7 kommenttia:


 1. Ööö, ballerina on häipynyt kesken Ankkalammen harjoitusten?

  VastaaPoista

 2. Tuo kuva pistää hiljaiseksi. Ehkä olen perso näille tulkitsemista vaativille kuville, mutta rakastuin tähän aivan satasella. Kiitos tästä!

  VastaaPoista
 3. Hmmm... Kiinnostava kuva, joka pistää miettimään. "Ballerina on ottanut hatkat"? :P

  VastaaPoista

 4. Tai sitten noi kolme ankkaa on baletoineet urakalla ja sitten heittäneet romppeet lattialle ja menneet kylpyyn...

  VastaaPoista

 5. Oikeasti yksi viehätys on juuri siinä, että ei tiedä kuvasta enempää.

  VastaaPoista
 6. No se juttu menee silleen että meidän pitää joka fototekniikan tunnille kuvata yksi kuva teemalla "Special Light". Kuvan pitää inspiroitua jostain edellisellä tunnilla näytetystä kuvasta. Me saatiin viimeksi inspiraatiokuvaksi sellainen klassinen ballerina ja joutsenlampi.. mutta meidän joutsenlammessa on rumia ankanpoikasia, ja ballerinakin häipyi jo.

  VastaaPoista

 7. Joten tämä aiheutti tänään fototekniikan tunnilla erinäisiä pyrskähdyksiä. Mikä oli tavoitekin. :-D

  VastaaPoista