4.12.08

Välikysymys, eiku


Osaatteko sanoa ulkomaista lehteä, joka muistuttaisi tyyliltään Imagea?

(Mun pitää seuraava reportaasisarja tehdä jonkun lehden tyyliin, ja tällä hetkellä mieleen tulee lähinnä Image ja Hesarin kuukausiliite. Hollantilaisia yleisaikakauslehtiä en ehdi lukea, ja englanninkielisistä olen viime aikoina lukenut lähinnä Newsweekiä, Timeä ja Foreign Affairsia. Jotka nyt ei tässä tehtävässä oikein toimi. Eli ehkä sit se Image; ainoa vain, että opettaja ei kykene arvioimaan tyyliä muuta kuin ulkonäön mukaan, kun ei suomea ymmärrä. Pitäisi siis voida verrata johonkin engl.kieliseen lehteen.)9 kommenttia:


 1. Wallpaper

  VastaaPoista

 2. Jos haluat, voin postittaa sulle uusimman imagen maanantaina :-)

  VastaaPoista

 3. Ai niin, jatkoksi edelliseen: pane tekstaria itsenäisyyden juhlinnan lomassa, jos tarvitset lehteä. Mulla ei ole edelleenkään nettiä kotona ja kohta alkaa VIIIKOONLOOOPPUU.

  VastaaPoista

 4. Tota, mä olen 16.12. jo Suomessa joten jos mä saan lainata sitä sulta sit seuraavalla viikolla?

  VastaaPoista

 5. Eiku. No, laitan tekstaria.

  VastaaPoista

 6. Jos tarviit lehtiä lainaan, niin mulla on kaappi täynnä vanhoja Imageja ja on siellä jotain muitakin englannin kielisiä saman tyylisiä lehtiä. Ilmoita jos tarvit, niin voin antaa R:n yhteystiedot niin voit käydä valkkaamassa meiltä mitä tarvit. R lähtee tulemaan tänne päin 13.12.

  VastaaPoista

 7. Kiitos Laura, myönnettäköön että kävi mielessä että teiltä sais varmaan Imagen.. Mutta en mä nyt kuulemma tarvitse lehtiesimerkkiä onneksi vielä, sit tammikuussa kyllä.

  VastaaPoista