20.12.08

Helsinki


Täällä ollaan, jo neljättä tai viidettä päivää. Lento meni hyvin, ja seuraakin oli; minut blogini perusteella tunnistanut (!) mukava henkilö. Hamsteri matkusti urheasti ja on nyt Pasilassa salaattia syömässä. Minä taas vahdin Malmilla paria hellyydenkipeää kissaa.

Olen ehtinyt käydä moikkaamassa joitakin ystäviä, pyörinyt kaupungin ostosruuhkassa ja jättänyt koulutehtävät tyynesti tekemättä. Huomenna menen fotaamaan ja maanantaina on edessä peruskoulukaverien pikkujoulut. Tiistaina onkin jo aatonaatto ja perinteiset piparinleipojaiset serkkuporukassa. Se on joulunaika ny.6 kommenttia:

 1. Kiva että olet selättänyt lentopelkosi, se avaa maailmaa sekä Japanilan että Suomen suuntaan :-)  Parasta mahdollista joulua! Kisublogissa on kortti kaikille...

  VastaaPoista

 2. Yo yo.. Kovasti kuulosti megakaaokselle silloin kun soittelit tuossa :P

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun turvallisesti perille pääsit.

  Toimetonna ei olla oltu täälläkään, testeri saatiin pynnättyä Salossa pystyyn - tosin tähän lauantai iltaan se meni. Nyt sentään jo lokaattorina on Haaga.

  On se vaan hienoa kun saa asioida tosi-ammattilaisten kanssa omalla kielellä.  Hyvät joulut ja terveisiä Maailman Arvokkaimmalle Hamsterille!

  VastaaPoista
 4. Zepa: Painiote pelosta. :-) Hieno kisukortti! Täällä vahdin mm. maailman kauneinta valkoista kissaa.  Petri: Joo, soitin vähän ruuhkaisesta kohdasta. Kaupunki oli tupaten täynnä ja hyllyt jo tyhjiä. Huh.  Jarkkos: Hyvät joulut sinullekin! Vietähän lomaakin äläkä vain testaile. :-) Sanon terv Savulle.

  VastaaPoista

 5. Vautsi blogikuuluisuus !!! =D

  VastaaPoista
 6. Mulle huudettiin lokakuussa Stockan rullaportaissa

  "moi Violet"ja joku tuntematon vilkutti vimmatusti...

  VastaaPoista