3.12.08

kele tana ttuHampaani huomasivat, että olen alle 2 viikon päästä lähdössä reissuun. Niillä kun on tapana oikutella kun joko olen jo matkalla tai menossa ihan pian matkalle. Implanttikruunu hajosi omia aikojaan. Eli se kaikkein hintavin hammas. No, mieluummin kai kuitenkin se kuin oikea hammas. Nyt peukut ja varpaat pystyyn että vika on todella VAIN kruunussa eikä siinä alla olevassa implanttiruuvissa. Kolme vuotta se hammas on toiminut ihan kuin aito.

Pelkään: jos ruuvi on jotenkin feilaamassa, jos luutuminen on pysähtynyt, jos siitä kevään 2005 luuinfektiosta on vielä kuitenkin jälki tuolla leukaluussa, jos infektio tulee takaisin, jos kolmen vuoden takainen mielipuolinen hermovauriokipu tulee takaisin, jos se pieni tunnoton kohta alaleuassani leviää isommaksi.8 kommenttia:


 1. Eihän tuo naurata, mutta sen oon oppinut tään syksyn aikana, että hermokipuun ON lääkkeitä. Pakko niitä on sieltäkin löytyä, kipu on hanurista eikä sitä tarvii kenenkään luonaan elätellä. VARSINKAAN mitään hermoihin liittyvää kipua.

  VastaaPoista
 2. SusaRouva4/12/08 19:46


  Tuo hampaiden oikuttelu reissun alla on liiankin tuttua. Eiköhän sovita, että vika on kruunussa eikä ruuvissa. Ja niinkuin Zepa sanoi, onneksi on myös uusia hermokipulääkkeitä jos tulee tarvis. Nimim. kruunun laitto edessä lähiaikoina

  VastaaPoista
 3. Zepa, juu, viime hermokipukiepillä mulle tarjottiin Voltarenia ja kasisatasta Buranaa.. onneksi nyt paniikki on vähän hälvennyt ja uskon Susan kanssa että kyse on kruunusta eikä ruuvista.  Tiistaiaamuna vasta hammaslääkäri, niillä on kuulemma ruuhkaa.

  VastaaPoista

 4. Niin, kyllä mulle sit myöhemmin tarjottiin kodeiinia muistaakseni ja vaikka mitä.. vastikään vasta siivosin viimeiset vanhat lääkepurkit pois apteekin palautustonkkaan.

  VastaaPoista
 5. Hei serkkuseni, koskas olette näillä nurkilla? Pitää alkaa organisoida joulunajan vierailuja niin, että teitä ei missään nimessä missata.  Ja pidän peukkuja täällä minäkin kruunun puolesta!

  VastaaPoista

 6. Välipäivät Kotkassa, näillä näkymin!

  VastaaPoista

 7. Kodeiinia, HAHAHAHHAAHA! Pilkallista naurua! _Oikeiden_ lääkkeiden kauppanimet on Suomessa Lyrica ja Tradolan.Niistä guuglaamalla voi varmaan selvittää vaikuttavat aineet ja selittää holskulääkärillekin että tota noin tarviis, katoppa onko teillä täällä.

  VastaaPoista

 8. Ei kun täällä pointti on että pitää KARAISTUA ja KESTÄÄ. Mutta onneksi en ole täällä joutunut isoja kipuja kokemaankaan.. H:lla oli Lyricaa välilevynpullistuman aiheuttamaan hermokipuun. Kai ihan tehokasta, se.

  VastaaPoista