12.12.08

WeekenderPerjantait ovat mukavia, vaikka pitkiä koulupäiviä ovatkin. Fototekniikka on nykyisen opettajan kanssa vaativuudestaan huolimatta relaa. Arvostelu on aina rakentavaa - toisin kuin edellisen opettajan tunneilla - ja ystävällisellä huumorilla höystettyä. Vielä kun sain tänään väliarvostelun, joka oli oikein positiivinen, voin lähteä hyvillä mielin joululomailemaan tekniikan osalta.

Graafisen suunnittelun opettajan mielestä taas olen hukannut sen hyvän otteen, joka minulla vielä viime vuonna oli, mutta oikeassapa on. Syytän tästä kaiken maailman modernien aikakauslehtien väriläiskiä. Hmph. Mutta eipä tuostakaan huono fiilis jää, gv-opettaja kun on symppis ja mukava ja vaikka sanookin "what the fuck are you trying to do there?" sanoo sen silleen kiltisti.

Viikonlopuksi tekemistä: kuuden sivun miniessee, pyykinpesu, joulukorttien lähettäminen, pari joululahjaa, pakkuun aloitus.

Esseen tiimoilta: mitenköhän merkitään lähdeluetteloon facebook-keskustelu? :-p

Ihan muun tiimoilta: Ei kai ne ole tosissaan nyt pykäämässä jotain lasikuubia Skattalle? Eihän? Ei kai Korpinenkaan nyt iänkaiken saa huseerata? Mitä helvataa? Eikö Helsingissä koskaan mikään muutu? Kuinka monta paikalleen sopimatonta suuruudenhullua rakennusprojektia voi yhteen pieneen kaupunkiin tunkea?3 kommenttia:

 1. Esseen tiimoilta:

  No, viitteet merkitään tietty ihan niin kuin muutkin, esim:

  "Suullinen tiedonanto N.N:ltä pp.kk.vvvv"

  "sähköposti N.N:ltä pp.kk.vvvv"

  "viesti XXX:ssä N.N:ltä pp.kk.vvvv"

  Tarkka muoto toki riippuu oman opinahjon käytännöstä, mutta näin HY:ssa (ainakin joillain laitoksilla).  Ihan muun tiimoilta:

  Kyllä.

  On ne.

  Saa se. Tai sen oppilapset.

  Sitä ihteään.

  Muuttuu toki...

  N+1

  VastaaPoista

 2. Minäkin kauhistelin sitä lasipalatsia...hyi yäk, se nyt ei vain siihen paikkaan istu.

  VastaaPoista

 3. Facebook: joo suuri piirtein noin kuin TJ asian ilmaisee. Facebook-keskustelu vertaantuu lähinnä chat- ja nettikeskusteluun noin yleensä lähdeluettelossa (itse muuten en edelleenkään käytä FB:a), joten voi tarvittaessa laittaa tietenkin käytetyn median kautta erilliseen osaan. Riippuu kanssa vähän mihin opinahjoon esseen palauttaa. (boring)

  VastaaPoista