7.9.13

lauantai

Ensimmäinen viikonloppu. H teki viikon aikana viitisenkymmentä tuntia töitä ja työajankirjausjärjestelmä valitti, että pitäisi levätä enemmän - tätä emme odottaneet. Pomo kuulemma pähkäili, josko kiinnostuisin ryhmän assarin paikasta (edellinen irtisanoutui 2 kuukauden jälkeen, sitä edellinen ei puhu enää hänelle), mutta taitaisi tuo olematon japanintaito vähän haitata. Ehkä se oli vitsi.

Tänään hankimme matkakortit. Hieman hämmensi, kun automaatti pyysi korttia tilatessa "please touch your sex". Huomenna käytämme kortteja ensimmäisen kerran ja matkaamme Tobu Tojo Linellä turisteiksi Kawagoeen.

Löysin lähipuiston ja sieltä geokätkön ja paikallisen julkisen liikuntasalin. Vallan kätevää kun on halpa sali lähellä. 

En löytänyt vielä multaa, mutta eivätpä ole vielä chilit itäneetkään.

Olin varsinainen japaninsuomalainen kodinhengetär ja tein itse tempuravihanneksia ja -rapuja. Kaasuliesi on tosi jees. 

Jalkapalloa en jaksanut herätä aamukolmelta katsomaan, en, vaikka olinkin vakuuttunut että El Puki maalaa Espanjaa vastaan. No ei maalannut. Täällä näkyi telkkarista Hanshin Tigers vs. Yomiuri Giants. Tigersin baseball-lakki on meillä kenkäkaapin päällä koristeena.


Väsynyt bloggaaja kotisohvalla. Huom. sairaalatyyliset verhot. Vaihtaisin, mutta se ei ole sallittua. Tarkkasilmäiset voivat nähdä kuvassa myös tutun kirahvin & pasilalaisen torin.Väsyneen bloggaajan väsynyt puoliso. Huom. avaruusaseman oloinen riisinkeitin ja se kätevä vedenkeitin, joka pitää veden teelämpöisenä.


2 kommenttia:

  1. Tempurasta tuli hyvää. Mutta japanilaisessa ruuanlaitossa on ihan eri paradigmat. Duunissa pitäis olla varmaan varuillaan..

    VastaaPoista
  2. Joku tuolla aiemmin kommentoi"Lisää!". Mäkin haluan sanoa "Lisää!"

    VastaaPoista