16.3.06

MatkakuumeTämänkertainen flunssanpoikanen ohitse, ja samalla aurinkoinen keli. Nyt on taas tasaisen harmaata, kun pääsen ulos. Kova hinku maailmalle. Katselin Eurolinesin tarjouksia ja yritän keksiä, mihin bussiin sitä itsensä lykkäisi. Nyt kun on ennen pääsykokeita ja staatsexamenia vielä mahis pieneen lomaan. Jonka senkin voi toki käyttää hyvin valokuvaamiseen, tai ainakin niin voi uskotella itselleen. Lauantaina kuitenkin tarkoitus tehdä pienimuotoisempaa matkailua ja käydä joko Utrechtissa tai jossain Belgian lähipaikassa. Kattoo ny. Mutta toukokuussa sitten pidemmälle, ehkä.

Vaan kyllä on helppoa, kun voi vilahdella maasta toiseen. Suomesta se ei niin vain onnistunut. Eikä kaikilta onnistu täälläkään. Eräs tuttavani kertoi tässä, miten hän matkusti aikanaan Eurooppaan. Matkan vaiheissa oli mm. rajanylitystä salaa vuorilla ilman ruokaa ja juomaa, sekä hankalia venematkoja pimeässä. Ja nyt hän ei passittomana, laittomana siirtolaisena paljon matkustele.

Täällä mainostetaan televisiossa kesälomia Helsingissä. Kesäinen Kruununhaka näyttää kovin kotoisalta ja kauniilta. Kesäisyyteen taitaa Suomessa tosin olla vielä aikaa. Täälläkin on kevät kai jotain kuukauden myöhässä, kun ei kukkiakaan vielä pahemmin näy, eikä lämpötila ole viime aikoina kohonnut 10 asteen yläpuolelle.


5 kommenttia:

 1. Heip. Ilmoitan sulle tätä kautta email-muutoksesta; eli minut ja Peten tavoittaa nykyään osoitteesta petri.kallio(at)pp1.inet.fi. En ole vielä saanut omaa postilootaani käyttöön, go Sonera, mutta ilmoittelen heti kun näin tapahtuu.  Tänne kuuluu ihan tavanomaista. Otettiin uusi viljakäärme helmikuussa, joka tosin vietiin samantien hoitoon (hengitystieinfektio). Itse kärsin inhottavasta kevätflunssasta parhaillaan, ahdistun yksin kotona kun ulkona on maailman hienoin ilma, lumet sulaa ja pojat lähti pilkille. Grr. Terveisiä Henrille.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, laitetaan osoite talteen. Käärmeelle ja sinulle paranemisia!! Miten käärmeen hengitysteitä hoidetaan?  Pilkille... kuulostaa kivalta, taitaa olla N vuotta siitä kun itse viimeksi kävin pilkillä.

  VastaaPoista
 3. Käärmeelle annetaan antibioottikuuri :) Meidän eläinkaupassa on niin hyvä palvelu, että veimme matosen sinne hoitoon. Eläinkauppiastäti on entiseltä ammatiltaan eläintenhoitaja :) Käytti sen viikko sitten Helsingissä eläinlääkärillä, ja sittemmin on antanut sille antibiootteja piikillä. Josko sen jo ens viikolla voisi kotiuttaa.  Mä oon tainnut pilkillä käydä viimeksi pari vuotta sitten pääsiäisenä. Eilenkin ois hirveesti huvittanut mennä mutta kun ei sitä kai sairaana oikein.. :)

  VastaaPoista
 4. haa, ehkä munkin pieni flunsanpoikaseni paranee noin parissa päivässä: luot toivoa. budapestissakin kevät on kuukauden myöhässä, ehkä ensiviikolla..?

  käy belgiassa, ja osta suklaakonvehteja. tuli himo kun katsoin dokkarin niiden tekemisestä tänä aamuna. varsinaista arkkitehtuuria! neuvoivat syömään niitä kuohuviinin tai viskin kanssa, ei puhetta belgialaisoluista... ihime.

  VastaaPoista
 5. Sanoit mailissa, että sun flunssassa on lihassärkyä mukana? Sitten se voi olla influenssa - mulla oli influ B tuossa tammikuussa, ja siinä särki lihakset. Sori pelottelu. Mutta jos olet noinniinkuin muuten suht tolpillasi niin tuskin se sitten influenssaa on.  Belgiaan on reissu suunnitteilla, pitäisi käydä Bruggessa ja Gentissä, jotka kuulemma molemmat ovat loistopaikkoja. Belgikonvehteja saa tuosta lähempääkin.. :-)

  VastaaPoista