21.3.06

My club?Mitä teille tulee mieleen aiheesta "my club"? Urheilujoukkue? Shakkikerho? Golfmaila? Pitäisi kehitellä kymmenen kuvan jatkuvajuoninen fotosarja tuolla otsikolla, ja pää on harvinaisen tyhjä.

Muoks: oikeasti tuo muuten on Mijn club, tietysti, enkä edes usko, että sama maila/kerho -sanaleikki toimii hollanniksi.


9 kommenttia:


 1. Tee semmonen luolamiesjuttu, nuijahan on myös club.

  VastaaPoista

 2. 10 kuvaa nuijasta eri kuvakulmista? :-)

  VastaaPoista

 3. Ei kun kymmentä eri tyyppiä nuijalla päähän =) Tai sit meet johonki yökerhoon kuvaamaan ärsyttävien teinien illan vaiheita? Tai ehkä sun pitää vaan liittyä johonkin salaseuraan ja kuvata siellä (salaa tietysti).

  VastaaPoista
 4. Hmm, kymmentä eri tyyppiä nuijalla päähän.. Tuosta tulee mieleen Asterix ja gootit. Olen viime aikoina lukenut Asterixeja hollanniksi (löytyi sarjisdivarista kasa halvalla). Siinähän on se yksi sivu, missä demonstroidaan goottilaissotien eri vaiheet. Nuijalla päähän.  Voisikohan tuon uudelleenkuvata nykygooteilla? Vapaaehtoisia? :-)

  VastaaPoista
 5. Kerro siitä valokuvausjutusta. Tyyppi ottaa toinen toistaan hienommista kohteista kuvia. Kun ne on kehitetty, huomataan, että kohteiden sijaan (tyyppiä Eiffel-torni) on saatu kuvattua siitä vierestä esim. pilviä.  Tai sitten voit toki valistaa hollannikkaita partiolaisten tai pioneerien touhuista Suomessa. Ovathan nekin sorttisiaan kerhoja.  Aika vaikean aiheet ovat antaneet. Neuvotkin ovat sen mukaisia

  VastaaPoista

 6. Banaanikotkat? Se on tosin yhdistys...

  VastaaPoista

 7. Clubista tuli tietty mieleen heti Luxuclub, mutta sitä on vaikea kuvata sieltä asti... Jos et sitten kaiva viime kesän matkakuvia, joka olisi kyllä vilpillistä. Entä jos etsit netistä delftiläisiä tai muita hollantilaisia klubeja, esim. ratsastusseuroja - siis sellaisia vanhoja arvokkaita ja vastakohdaksi jotain nuorisojuttuja? Tosi vaikea aihe.

  VastaaPoista
 8. Joo, vähän tässä on se ongelma, että jos pääsisin ennen kesäkuuta Suomeen, saisin takuulla kuvattua banaanikotkia / luxuclubia / HIFK:n faneja / pioneereja, mutta täällä homma on vähän hankalampi. Pitää ehkä ottaa kamera mukaan hollannintunneille ja väittää sitä klubiksi. Paitsi että ei siellä moni takuulla halua sattuneista syistä kameran eteen..  Mietintämyssy on yhä päässä.

  VastaaPoista

 9. Perusta niiden tuttavaperheen herttaisten muksujen kanssa ihan oma kerho, semmosesta vois saada kivoja kuvia.

  VastaaPoista