13.3.06

VieraitaHollanti ei ollut säätilansa puolesta todellakaan vieraanvarainen, sillä Nikon & Kirsin vierailun aikana satoi vettä enemmän kuin aikoihin. Nyt sitten tietysti paistaa aurinko täysin siniseltä taivaalta, kun vieraat ovat jo kotona. No, säähän emme voi vaikuttaa. Muuten oli oikein mukavaa, tehtiin turistiasioita ja pelattiin lautapelejä. Perjantaina oltiin Amsterdamissa tsekkaamassa pari museota (minä sain vihdoin hankittua Museumkaartin, joka onkin hyvä diili - 25 eurolla vuodessa vapaa pääsy lähes kaikkiin maan museoihin), ja illalla vietettiin H:n syntymäpäivää ja käytiin illallisella tiibetiläis-nepalilaisessa pienessä ravintolassa. Lauantaina kävelimme viimassa Scheveningenin rannalla. Onnistuimme olemaan sielläpäin samana päivänä, kun Milosevic heitti henkensä Scheveningenin vankilassa. Emme kyllä nähneet koko vankilaa, emmekä mitään tavallisuudesta poikkeavaa muutenkaan.

Nyt olen onnistunut jostakin hankkimaan taas pienoisen flunssan, eli pää on täynnä räkää ja pikkuisen kuumettakin löytyy.


2 kommenttia:

  1. Jee, kiitos vielä kerran! Oli oikein mukavaa, eikä se sääkään juuri haitannut.    Päästiin kotiin OK, ja Sailakin sentään tunsi meidät vielä.

    VastaaPoista

  2. Kiitos itsellenne, oli tosi mukava nähdä.

    VastaaPoista