10.5.06

Vieraat lähtivät


Tänään vain vaeltelua Delftissä ja matkamuistoja. Vaari osti jeneveriä, mummo juustoa. Illalla lähdimme Schipholiin ajoissa ja ehdimme syödä siellä illallisen. Mikä on hyvä, sillä matkalaiset ovat perillä kotona vasta neljän aikaan aamulla.

Oli kovin mukavaa. Maailmassa ei ole kauhean paljon ihmisiä, joiden kanssa jaksan viettää 24 tuntia vuorokaudessa monta päivää putkeen, mutta näiden kanssa toki. Ikävä ehtii tulla ennen heinäkuista Suomen-lomaani.

Vaan nyt pitäisi silti palata normaaliin päiväjärjestykseen, eli opiskella ja kuvata. Tosin seuraava vieras tulee jo lauantaina, ja sitä seuraava sunnuntaina.

Oli muuten hyvä, että lähdimme Amsterdamista eilen jo alkuillasta, juuri kun jalkapallofanit alkoivat valua Leidsepleinille. Siellä oli myöhemmin illalla rikottu ikkunoita, poltettu autoja ja puukotettu ihmisiä. Hulluja nuo...2 kommenttia:

  1. Jaa ketkä hulluja? Suomalaiset ovat taas maailmankartalla, kiitos lätkän MM-kisojen. Umpitunnelissa olevat suomalaiset aiheuttavat järjestyshäiriöitä Latviassa enemmän kuin muiden kansallisuuksien edustajat yhteensä, kertoo paikallinen poliisi.    Jotenkin tuli poliisista mieleen sinivuokot, joita on meillä maalla suunnattomasti. Täällä Helsingissä taas radan varsi on täynnä valkovuokkopälviä. Kohta tulee kesä!

    VastaaPoista
  2. Latviassa taitaa olla halpa kalja. :-/    Täällä on KUUMA, seuraavatkin 3 päivää pitäisi olla yli 25 astetta.

    VastaaPoista