8.10.06

Nuupahdus


Sitähän se alamaissa olo tiesi, että kroppa tappeli taudinalkua vastaan. Nyt on kurkku kipeä, eikä nukkumisestakaan tullut mitään. Lähden Brysseliin pää kainalossa ja raakun ranskaa, sen verran kuin nykyään osaan - suunnilleen je ne parle qu'un petit peu de francais,  je suis désolée, est-ce que vous parlez anglais? Huhujen mukaan ystävämme Matti V:n puolisko puhuu vain kiinaa ja ranskaa. Ehkä voimme viittilöidä tai jotain.

Olohuoneen kattopalkista putosi pieni pala lattialle. Hmph. Kun tuo palkki on kerran tuossa 1500-luvulta kestänyt, saisi se kyllä jaksaa vielä sen aikaa, kun tässä asumme. Onneksi se pala oli tosi pieni. Ehkä talo ei haperru ympäriltämme, eikä taivas putoa niskaamme. Kautta Teutateksen.3 kommenttia:

 1. Kipeänä täälläkin. Ääni poissa ja aivot yrittää nenästä ulos. Blaah. Ja huomenna pitäisi väitellä kognitiivisesta semantiikasta, puhua ruotsia ja analysoida afroamerikkalaisten naiskirjailijoiden tekstejä ryhmässä. Ehkä mäkin vain raakun kaikille hiljaa.

  Paranemista.

  VastaaPoista
 2. Nyt te tiedätte millaista on olla Enterprisen komentosillalla tuimimmassa avaruustaistelussa: palkit putoilee ja puhe muuttuu raakkumiseksi.  Täällä vuodenaika eteni niin, että vene nostettiin ylös ja vietiin talvilomalle kesäkodin pihaan odottamaan seuraavaa sesonkia.

  VastaaPoista
 3. Scifipalkki tulikin mieleen heti ekana. Taannoin yhdessä B5-tapaamisessa muuten palkki putosi Palkin päähän..  Brysselinpolkkaa huomenna, nyt pitäis parannella päänsärky ja mennä nukkumaan.

  VastaaPoista