29.10.06

R'damNukuimme pitkään ja lähdimme sitten Rotterdamiin ottamaan kuvia. Valitettava tosiasia on, että iltapäivän valo ei yleensä ole valokuvallisesti kovin mielenkiintoinen. Räpsin taas heijastuksia ja vastaavia. Kamera on lisäksi päättänyt, että raetta olla pitää - jostain syystä tuppaa aina 1600 asalle, vaikka valoa riittäisi kuinka..

Glass

Kävelimme keskustasta Blaakiin ja eksyimme Eid ul-Fitr -juhlaan. Blaakin torilla oli iso teltta, jossa musiikkia, klovneja, hattaraa, paljon lapsia, taiteilijoita ja informaatiokojuja eri islamilaisista yhteisöistä Hollannissa. Oikea eid oli mielestäni jo vähän aikaa sitten, ehkä tämä oli joku lisäkemutus.

Eidistä jatkoimme katsomaan kuutiotaloja. Kävimme mallitalossa, joka oli sisältä ehkä vähän ankea. Pintamateriaalit olivat perus-80-lukua värittömine muovimattoineen kaikkineen. Ikkunat olivat aika pienet, eivätkä oudot muodot tehneet hyvää sisustusmahdollisuuksille. Kaikkea kummaa sitä onkin.

Kävelimme vielä katsomaan Erasmus-siltaa ja sen lähirakennuksia. Palasimme Chinatownin ja Wah Nam Hong -supermarketin kautta asemalle ja kotiin. Kuvasaalis jäi laihanlaiseksi, mutta laitoin flickriin pari.

Crane

Eidistä olisi toki saanut eläväisempiä kuvia, mutta en uskalla vieläkään kuvata ihmisiä. Siis tuntemattomia sellaisia. Tuntuu jotenkin epäkohteliaalta tunkea kameran kanssa ihmisten lähelle, vaikka telellähän ei toki edes tarvitsisi olla vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti