6.10.06

Vuokrataan leppäkerttujaViime vuonna tähän aikaan kotonamme oli leppäkerttujen invaasio. Niitä kopsahteli kattopalkeista lattiaan ja niskaan, parveili ikkunalaudoilla ja käveli pitkin seiniä. Aamuisin ihossa oli leppäkertunpuremista aiheutuneita paukamia. Aikamoinen vitsaus, mutta nyt olisi parille leppikselle tarvetta. Huomasin nimittäin, että pikkuisissa chilitaimissani on kirvoja. Taimet ovat kokonaista viisilehtisiä tällä hetkellä, alle kymmensenttisiä, ja jo niitä öttiäiset innolla rouskuttavat. Kerttujen puutteessa suihkutin kasvit mäntysuovalla ja sitten vedellä. Kattoo ny, kuinka niiden käy. En voi pitää niitä nyt ulkonakaan, koska vaihteeksi sataa ja tuulee ja myrskyää.

Matti V. ilmoitti olevansa huomisesta lähtien eteläisessä naapurimaassa. Sovimme sunnuntaiksi brunssin Brysseliin. Pitäisiköhän mennä jo lauantaina vai ottaa sunnuntain aamujuna?

Kävin toisen selaimen puolella vilkaisemassa, mitä mainoksia blogiini nykyään tunkee. Vauvajumppaa! Mitä hemmettiä? Kalastaako skripti tässä blogissa kaksi kertaa esiintyneen englanninkielisen paksuna olemista tarkoittavan sanan, ja tunkee sillä perusteella vauvamainoksia kaikkien lukijoiden näytöille? Huuh. Onneksi on adblock.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti