18.10.06

Vieras lähtiVieraamme Jari M. lähti takaisin Suomeen. Seuraavien vieraiden pitäisi saapua lauantaina, mutta saa nyt nähdä - heillä on Finskin liput ja lakko saattaa sotkea asioita. Tässä välillä pitäisi vähän ryhdistäytyä hollanninopintojen suhteen - minulla on kuun lopussa Staatsexamen enkä ole lukenut siihen. Tahtoo mennä vähän lomailun puolelle kun on vieraita. Mikä on tietysti mukavaakin. Suurin syy on kuitenkin tämänhetkinen motivaatiopuute. Opiskelen innolla niitä muita juttuja, mutta hollanti on takunnut sen jälkeen, kun en päässyt KABK:hon.

Meillä on uusi lemmikkieläin. Löysin muutama päivä sitten leppäkertun, hihkuin innosta ja siirsin otuksen lattialta chilintaimille. Nyt on kirvat syöty ja seuraavaksi otus saisi pistää poskeensa mullassa sikiävät harsosääsken toukat. Ne ovat muuten varsin inhottavia, läpinäkyviä matosia. Leppis on päässyt jo poseeraamaan parrasvaloihinkin treenatessani makroilua. Seuraavaksi pitää varmaan keksiä otukselle nimi.

Matti V meni takaisin Suomeen ja lupasi spostitse, että saan laittaa seuraavan Brysselissä napatun kuvan blogiini:Matti ja Xiao aurinkoisena päivänä Brysselissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti