18.1.07

:-(Kuolonuhreja jo ainakin kaksi, puu on kaatunut auton päälle Edessä. Amsterdamissakin on kai joku autollinen puun alla, mutta heidän kunnostaan ei ole vielä tietoa. Loukkaantuneita riittää.

Tulisi se H nyt pois sieltä töistä.. tai siis, olisi jäänyt sinne tai tullut aiemmin tänne, mutta on nyt matkan varrella kun myräkkä on taas pahana.

Edit: H kotona. Kuulemma meidän katu on osaksi blokattu.

Edit 20:34: Nyt on jo neljä kuolonuhria.

Edit 23:50: Ja viides. Vaan nytpä taitaa myrsky olla meidän osaltamme ohi. Kumman hiljaista yhtäkkiä. Huomenna menemme katsomaan, ovatko kattotiilet vielä paikoillaan, vai koristavatko ne kenties takapihaa.

6 kommenttia:

 1. Tulin vaan sanomaan heippa ja jättämään puumerkin käynnistäni.  Meillä on märkää ja pimeää, mutta ei ainakaan näin sisätiloista seurattuna näytä edes tuuliselta.

  VastaaPoista

 2. Heips! Ehkä teillä vuoret estävät pahimmat myräkät, tai jotain?

  VastaaPoista
 3. Hui, olen paristakin blogista seurannut tätä teidän myrskyänne. Aika voimalliselta kuulostaa. Säätilat ovat viime aikoina olleet aika dramaattisia.  Pysykäähän turvassa!

  VastaaPoista

 4. Sää on muuttunut dramaattisemmaksi viime vuosina, vaikka ei meillä täällä sentään ole jäämyrskyjä tai tornadoita, kuten teidän pallonpuoliskollanne..

  VastaaPoista

 5. Minä koin Ranskassa elämäni pahimman myrskyn ihan loppuvuodesta 1999. Silloin meilläkin talo tärisi kuvaamallasi tavalla. Siis astiat todella helisivät ja kuului kummaa pauketta joka paikasta. Silloin pelkäsin niin että itkua tuhersin.

  VastaaPoista

 6. Meillä tuohon tärinän määrään vaikutti varmaan sekä talon sijainti että se, että asumme ullakkokerroksessa. Tuskin tuolla alimmassa kerroksessa olisi tuntunut paljon missään.

  VastaaPoista