22.1.07

Mitä seuraavaksi?Yksi Hollannin valtakunnallisista kaupallisista tv-kanavista, SBS6, suunnittelee tosi-tv:n ja deittiohjelman välimuotoa, jossa kasvoiltaan epämuodostuneet tai kasvojen kohdalta vammautuneet etsivät kumppaneita. SBS6 on sanonut, että vamman tulee olla vakava, ja esimerkkeinä kanavan edustajat mainitsivat palovammat tai silmättömyyden.

Formaatin on tarkoitus olla suunnilleen samanlainen kuin Boer zoekt vrouw:ssa, eli maajusseissa.

SBS:n edustaja kielsi, että ohjelman olisi tarkoitus olla jonkinlainen freakshow. Hänen mukaansa ohjelmassa on kysymys vammautuneiden auttamisesta.

Sarjan alkuperäinen tuotantonimi on suomeksi Hirviörakkautta.


3 kommenttia:


 1. Autettiinhan ennenvanhaankin epämuodostuneita ja tavallisesta poikkeavia antamalla töitä sirkuksesta. Freak show auttaa tosi paljon ihmisiä hyväksymään erilaisuutta...just joo.

  VastaaPoista
 2. Niinpä. Täällä on käytetty tositv:ssä jo suurin osa "helpoista" kohautuskeinoista (mm. synnytys livenä Big Brotherissa), joten nyt aletaan keksimällä keksiä uutta katsojalukujen säilyttämiseksi. Alkaakohan tositv-ilmiö vedellä viimeisiään, vai olenkohan vain toiveikas?  Luin joskus, että USA:ssa tositvohjelmassa pariskunnat kilpailivat siitä, kuka saa adoptoida ihan oikean lapsen.

  VastaaPoista
 3. SusaRouva23/1/07 20:08

  Pakko lainata Hotakaisen Huolimattomat-kirjasta:  "...Pian oli jokaisen lipaston päällä televisio ja sen kuvaputkessa tavaraa enemmän kuin minkään inhimillisen olennon peräsuolessa."  Mitään muuta ei tullut mieleen Hirviörakkaudesta.

  VastaaPoista