28.1.07

Sosiaalista elämääOlipa ihan ykkönen naisten ravintolailta Haagissa. Vanhoja kivoja tuttavuuksia, uusia kivoja tuttavuuksia, oikein hyvää ruokaa ja tarpeeksi hiljainen jatkopaikka. Tosin ei se ihan niin hiljainen ollut sen jälkeen kun saavuimme sinne. Ja lisäksi siellä oli oikein söpö hiiri, jota kaikki porukastamme eivät osanneet ihan samalla tavalla arvostaa.

Kotiinkin pääsin viimein, vaikka menikin venailuksi Haag Centraalilla. Mistä lähin yöjunia kulkee vain kerran tunnissa? Toivottavasti Piiliskin pääsi näyttävän autojenvälissäpujotteluohjelmanumeron jälkeen turvallisesti kotioloihin, kuten muutkin..

Ai niin. Piti mainita vielä, että heräsin tänä lauantaina Lemmenlaivan tunnusmusiikkiin. Torvisoittokunta vetäisi ko. biisin jostain syystä ikkunamme alla. En tiedä, pitäisikö asiasta olla huolissaan. Saati siitä, että tunnistan Lemmenlaivan tunnusmusiikin. Karnevaaliaika on joka tapauksessa taas ovella, ja sen huomaa.


3 kommenttia:


 1. Tää menee nyt ihan liian romanttiseksi. Talo on vuodelta 1580 ja ikkunan alla torvisoittokunta pistelee Lemmenlaivaa. Eih, ooh, ääh!

  VastaaPoista
 2. Piilis kiittää hyvästä seurasta ja ilmoittaa täten ehtineensä hyvin bussiin. Lähtö oli tosiaan aika liukas kun hokasin että bussi menee ihan just...onneksi ei tullut kolaria auton kanssa ja onneksi bussiin oli menossa pari mummua jotka maksoivat kätsyllä.

  Kotona olin jo 10 min. päästä, sillä kuski kurvaili täysillä!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä lemmenlaivasta on romantiikka kaukana! Siitä tulee mieleen setämiehet valkoisissa shortseissa ja merimieslakeissa, yyh.  (Ikivanhasta talostakin on romantiikka kaukana, ainakin silloin, kun sataa sisään..)

  VastaaPoista