26.1.07

Tapahtui tällä viikollaSain uskontotieteen esseen väännettyä suhtkoht valmiiksi ja palautettua. Se palannee vielä takaisin loppuhiontaa varten, sillä tämä oli vasta ensimmäisen version palautuspäivä.

Katonkorjaajat kävivät eilen. Meiltä ei sitten tarvinnutkaan vaihtaa kuin yksi hajonnut kattotiili. Ukot hyppelehtivät jonkin aikaa keittiön ikkunastamme ulos ja sisään, koska siitä pääsee kätevimmin katolle. Vuokranantajasetä kertoi viimein talomme rakennusvuoden, joka on 1580.

Löysin makuuhuoneen ikkunanpielen kulmauksesta hometta. Olisikohan tässä syy sairasteluun, varsinkin, kun olen vanhoista jutuista johtuen erittäin homeherkistynyt. Epäilemättä täällä sitä on vähän joka toisessa vanhassa talossa, mutta jotenkin olen uskotellut itselleni, ettei meillä. Kloritea peliin ja tarkkaillaan asiaa.

Unirytmini kääntyi taas päälaelleen. Kirjoittelin esseetä ja luin historian tenttikirjaa parina yönä aamuviiteen, mikä on omiaan kääntämään päivärytmiä. Nyt on pakko keikauttaa se viikonloppuna väkivalloin takaisin, koska maanantaina on aamuhammaslääkäri.

Muistin lähettää Mummolle syntymäpäiväkortin. Serkku ja enon kissa saavat sähköiset versiot.

Vielä edessä tällä viikolla: shoppausta (H:lle housut - kolmet housut ovat puhki ja yhdet tuo kutisti pesukoneessa, joten nyt on mies kohta housuton, jos en saa häntä raahattua kauppohin), opiskelua, ravintolailta naisten kera, toivottavasti päiväretki johonkin sunnuntaina, jos jaksamme.


5 kommenttia:


 1. hei, saitko viestini mahdollisesta tiistaiaamun ohjelmasta?

  VastaaPoista

 2. Ootas, menen sähköpostiini, se lienee siellä..

  VastaaPoista

 3. Jeps, vastasin sinulle mailitse. Kiitoksia, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta jutulta!

  VastaaPoista

 4. Helei, tulin vastavierailulle kertomaan uutisia, joita et ole ehkä vielä kuullut: Annasta ja Johannasta tuli kummastakin tahollaan viime viikolla äiti.

  VastaaPoista

 5. Oi, kiitos uutisista! Olen kovasti hämmästynyt! On tässä pitänyt ottaa yhteyttä Annaan (meidän cembalo asuu nyt heillä), mutta en ole saanut aikaiseksi. Pitääpä kirjoittaa ja onnitella. Johannan osoitetta minulla ei edes taida olla..

  VastaaPoista