17.1.07

Randomajatuksia 2


Viime aikoina olen pohtinut, että ennakkosensuroin varmaan noin 60% blogikirjoituksistani siksi, että blogaan omalla nimellä ja omalla naamalla. Joskus se vaivaa. Harkitsin anonyymia rinnakkaisprojektia, mutta totesin, että se ja tämä olisivat varsin helposti yhdistettävissä, jos en sitten kirjoittaisi aivan eri aiheista (ja se olisi vaikeaa ja tylsää). Enkä minä varmaankaan jaksaisi kahden blogin parissa nysvätä. Täytyy siis tyytyä siihen, että ennakkosensuroidut blogikirjoitusaiheeni jupisen ääneen H:lle tai kirjoitan pöytälaatikkoon.

2 kommenttia:


  1. Jep, sama ongelma täällä. Olen myös miettinyt itselleni vastaavaa rinnakkaisprojektia, mutta kun jo yhden blogin suht säännöllisessä päivittämisessä tuntuu olevan omat vaikeutensa (en osaa ilmaista itseäni lyhyesti), niin olen hylännyt moisen ajatuksen alkuunsa. Siksipä olen toistaiseksi pysytellytkin turvallisissa aiheissa ja lähinnä keskittynyt kuvailemaan omaa elämääni erilaisen kulttuurin ympäröimänä lukijoiden iloksi, vaikka sormet syyhyävätkin halusta päästä näpyttelemään myös muista ajatuksia herättävistä aiheista. Ehkä tässä vielä rohkaistun jossain vaiheessa...

    VastaaPoista
  2. luin tanaan erinomaisen lauseen romanialaista alkuperaa olevalta ajattelijalta Emil Cioranilta, vap. suom. engl. wikista, "I'm simply an accident. Why take it all so seriously?"

    se on nyt omassakin blogissani...

    VastaaPoista