9.3.07

Kaikenlaista kuvaustaOlen kehittänyt viisi filmirullaa ja skannannut jotain sata kuvaa. Kehittely muodostautui hankalaksi, kun huomasimme, että kehityspurkissamme on iso halkeama. Hui, hyvä ettei ole vielä mitään valottunut. Piti sitten mennä kehittelemään kylpyhuoneen sijasta Klikin tiloihin. Siellä oli eräs fotokerholainen mies, paljon viinaa, ja nuoria naisia vähissä vaatteissa poseeraamassa "studiokuvissa". Sulkeuduimme pimiöön kehittämään filmirullamme ja liukenimme paikalta vauhdikkaasti.

Huomenna pitää sitten suorittaa karsintaa. Rosoista katujälkeä on ja paljon. Digillä en tällä kertaa ottanut paljoakaan kuvia. Tässä nyt kuitenkin yksi hoodeeärrä, British Museumin Reading Room.

Reading Room


6 kommenttia:

 1. Tämä on kaunis, kaunis, kaunis.

  Kaikki paikallaan ja jopa paikan hiljaisuus välittyy.

  Se on hiukan kuin maalaus.

  VastaaPoista

 2. Kansallisarkiston ja HYKin pitäisi palkata Sinut ottamaan PR-kuvia. Kuvasi on kauniimpi kuin todellisuus, joka sekin on varmasti ihana.

  VastaaPoista
 3. SusaRouva9/3/07 11:06


  Miten ihmeessä kuvista saa noin värikylläisiä, tunnelmallisia ja pehmeitä? Kuvasi saavat todella harkitsemaan 5 vuotta vanhan digipokkarin vaihtamista hiukan parempaan kuvausvälineeseen ja kokeilemaan itse.

  VastaaPoista

 4. Kiitos. Tuo on HDR-kuva, joka tarkoittaa sitä, että otetaan kolme kuvaa eri valotuksilla ja yhdistetään ne. Siten saadaan iso määrä sävyjä näkyviin. Ida on ihan oikeassa, että aivan realistisia noin otetut kuvat eivät useinkaan ole..

  VastaaPoista

 5. Wau. Tuon voisi panna seinalle, niin ei tulisi niin syyllinen olo, ettei ole taas tullut istuttua kirjastossa...

  VastaaPoista

 6. Minähän en tiiä kuvauksesta mitään, mutta toi on kyllä aivan ihana kuva. Laittaisin julisteena seinälle.

  VastaaPoista