10.3.07

VälihuomautusKummallisesti heittelee tämä expatin tunnemaailma. Vähän aikaa sitten ajatus Suomeen paluusta lähinnä kauhistutti (kylmä! talvi! loska! pimeys! yksikulttuurisuus!), mutta nyt on yhtäkkiä koti-ikävä. Sitä ehkä lisäsi se, että H lähtee kuun lopussa käymään Suomessa, mutta minä en tällä varoitusajalla lähde mukaan (on se kumma, ettei tuon työnantaja tahdo maksaa minunkin lentolippuani..) Katselin parit A-studiot ja Ajankohtaiset kakkoset netistä ja fiilis laantui hieman, mutta ihmisikävä jäi. Ensi kuussa on sentään toiveita saada taas vieraita Suomen suunnalta.

Huomenna menemme käymään suurlähetystöllä, pitää käyttää ääntä. Ehdokkaan löytäminen on tällä kertaa ollut älyttömän vaikeaa. Jotenkin en ole nyt kärryillä. Pähkäiltyäni ja vaalikoneiltuani luulen, että äänestän Vasemmistoliiton Alina Mänttäriä, mutta saattaa mieli muuttua vielä äänestyskopissakin. (Puolue tosin ei kyllä muutu.) Jos olisin asunut viimeksi Uudellamaalla, niin voisin äänestää vanhaa viisasta äijää. Kun en ole, niin äänestän nuorta viisasta naista.

Lisäksi juhlimme huomenna eikun tänään H:n syntymäpäivää. Sitä ei saa sanoa syntymäpäiväksi vaan päiväksi. Kuulemma.

Sain arvosanoja takaisin. Uskontotieteen esseestä ja kurssista 5, politiikan ja diplomatian esseestä 5. Jälkimmäisen tentti on keskiviikkona. Pitäisi tankata Kekkoslovakiaa vielä.

Tämän välihuomautuksen jälkeen palaan käsittelemään kuvia, jotta voin blogata lisää Lontoosta. Seuraavana vuorossa siis museoita.

Edit: Niinhän siinä sitten kävi, että mieli muuttui viime hetkellä, ja ääni menikin Miina Kajokselle.

10 kommenttia:


 1. Pitäisi ilmeisesti vähän ahkerammin tutkiskella noita blogien sivupalkkeja. Äkkäsin vasta nyt tuon kokkiblogisi. (Olen sen salaperäinen uusi tilaaja.)

  VastaaPoista

 2. Tervetuloa, mystinen lukija! Tänään sinne ilmaantunee H:n skulaakakkuohje.

  VastaaPoista

 3. onnittelut H:lle. Tänään olisi ollut myös isäni syntymäpäivä.

  VastaaPoista

 4. Kiitos, välitän onnittelut eteenpäin.

  VastaaPoista

 5. Mulla on myös ehdokas kateissa. En ole Mehikosta käsin oikein ehtinyt seurata mitään, parin vaalikoneen tein, muttei sekään oikein avittanut. Tarjottuun ehdokkaaseen olin kyllä tyytyväinen, sattui nimittäin olemaan vanha tuttu, mutta puolue ei ihan miellytä...onneksi olen nyt Suomessa käymässä, niin saan vielä vähän lisää miettimisaikaa! Mullakin oli muuten jo kehittynyt hirmuinen koti-ikävä, ja nyt tuntuu aivan mahtavalta olla täällä loskan ja rännän keskellä! Kyllä sitä aurinkoa sitten taas piisaa muutaman viikon kuluttua :)

  VastaaPoista
 6. Huu Ulrika, väitätkö, että aurinkoon ja lämpöön voi leipääntyä. :-D  Eiku tiedän kyllä mitä tarkoitat, mulla on ollut pariin otteeseen ikävä lunta. Tosin tiedän, että hyytyisin siihen ekan viikon jälkeen, taas.

  VastaaPoista
 7. Vai tommosen ehdokkaan löysit, ihan näppärä. Multa naksahti tommoselle http://www.sumuvuori.net/ Jos on vihreä, nainen ja koulunsa käynyt, niin ei voi olla ihan huono.  Joo Tuuli, mekin hyydyttiin tääl ekan lumiviikon jälkeen, mut sitten se onneksi sulikin jo pois *hehe*

  VastaaPoista
 8. Sumuvuori on hyvä sekin juu. Me jaetaan meidän perheessä äänet siten, että toinen menee punaiselle ja toinen vihreälle. :-)  Niin se lumettomuus. Siinä sit on Helsingin leveysasteilla se vika, että on sitten ihan stnan pimeää, ja yleensä kuitenkin jotenkin loskaisen hyhmäistä. Meillä taas on nyt leskenlehtiä ja muitakin kukkia ja puut tekee uutta lehteä, njääh njääh..

  VastaaPoista
 9. Eräs läheiseni sai vaalikoneesta tulokseksi valikoiman, johon sisältyi samoin tuo Mänttäri. Ja Erkki Tuomioja. Voiko tästä päätellä, että 19 Eki ajattelee samoin kuin parikymppinen nainen tai b) Eli ajattelee samoin kuin nti Mänttärin puolue? Jossain näiden välissä oli muuten pari perussuomalaista. Voiko siis päätellä c) että perussuomalaisten ajatusmaailma on lähellä edellä mainittuja?  Vaalikoneet vääristävät todellisuutta, sano.

  VastaaPoista

 10. Aivan totta. Mä sain jossain vaalikoneessa jotenkin kasan kommunisteja ja yhden kristillisen kärkiviisikkoon. Eihän siinä voi olla mitään järkeä, eihän?

  VastaaPoista