27.3.07

Paavo I Suuri


Tämä Hesarista:Kansanedustajaksi valittu keskustan euroedustaja Paavo Väyrynen
ei aio tarkastuttaa kansanedustajan valtakirjaansa, ennen kuin uusi
hallitus on koottu ja eduskunnan lopullinen puhemiehistö valittu.


Väyrynen tavoittelee ministerin tai
eduskunnan varapuhemiehen paikkaa, ja ellei hän saa jompaakumpaa, hän
palaa europarlamenttiin, jossa hän jatkaa ensi vuoteen asti.

Ketku mikä ketku. Vaikea uskoa, että Kepu nostaisi Paven vielä ministeriksi, mutta mielenkiintoista nähdä, millainen mediapelinillitys ja valitus siitä alkaa, kun Paven toiveita ei kunnioiteta. (Voisiko Paavon valita suoraan Johtajaksi isolla J:llä? Sitten voitaisiin keskustella siitä, laitetaanko etuliitteeksi Suuri vai Rakas.)

Ja sitten myös Hesarista:
Suomen Posti vaihtaa nimensä Itellaksi kesäkuun alusta lähtien.

Itella? Mikä on itella? Tuosta tulee mieleen lähinnä Nutella. Mutta onhan tämä linjassa muiden idioottimaisten nimenmuutosten kanssa: Sonera, Leonia, Merita... Mistä ne näitä repii? Ja miksei ne ymmärrä, että Tele ja Posti ovat paljon selkeämpiä, luotettavampia ja kaikin puolin parempia brändejä?11 kommenttia:


 1. Mutta posti ei olekaan entisensä. Ei ihme, että kaikenlaiset kuriiripalvelut ovat nykyisin niin suosittuja, kun niiden hinnatkin alkavat lähestyä postin taksoja - tai toisin päin.

  VastaaPoista

 2. Ajattelin lähinnä italialaista Nutellaa...

  VastaaPoista
 3. Marri ehti ensin, aivan sama mielleyhtymä tuli täällä...  Aivan persiistä tuo nimi.

  VastaaPoista


 4. Tuo Nutella-assosisaatiohan on hauska - etenkin kun itselleni tulee niistä väistämättä mieleen Ralf Königin sarjakuvat... (http://www.ralfkoenig.de/)


  VastaaPoista

 5. Olenkohan minä jotensakin nörde, kun kesti hetken aikaa ennen kuin sain luettua tuon Nutellan oikein, aivoni kun olivat vakaasti päättäneet että se on Gnutella...

  VastaaPoista
 6. JPekka: Aitoa Nutellaa sen olla pitää. :-)  Johannes: Mä olen varmaan liian vähän nörtti, kun gnutella tuli mieleen vasta sun maininnasta.

  VastaaPoista

 7. Guaaat? Mikä se Itella on ja mitä sillä on Postin kanssa tekemistä. Miksi ylipäätään täytyy se nimi vaihtaa? Minustakin voisi tulla vaikka Jotella.

  VastaaPoista
 8. Mäkin olen ihmtellyt juuri noita samoja typeriä yritysten nimiä. Onneksi ne eivät kai sentään ole levinneet lasten nimiksi...  Olen innostunut seuraamaan tätä blogia huomattuani, että täältä on tullut jonkin verran kävijöitä omille sivuilleni. Kiitoksia siitä sekä antamastasi äänestä:)  Muuten vaalien kokonaistulos ei sitten juuri riemastutakaan. Arhinmäen Paavon läpimeno oli toki älyttömän hieno juttu.

  VastaaPoista

 9. Ehkä jopa Risella.

  VastaaPoista
 10. Jonna: Aivan. Tutella.  Miina: Terve! Onpa hienoa saada oma ehdokas kävijäksi blogiin. Ei riemastuta kokonaistulos täälläkään, mutta hyvä tosiaan, että Paavo A. meni läpi. Silti vieläkin vähän lamaannuttaa koko vaalitulos. Jotenkin olin saanut itselleni uskoteltua, että Uudeltamaaltakin tulisi vassille lisäpaikkaa Claesin vetovoimalla, jos ei muuten. Mutta kun ei niin ei..  Ninna_a: Suomen suosituin riisi on...

  VastaaPoista

 11. Ovatko ne tarkistaneet, että Itella ei ole minkään seksiliukasteen tai vastaavan valmisteen nimi?

  VastaaPoista