16.5.07

Doka


Doka eli pimiö on asuinpaikkani ison osan seuraavasta kolmesta viikosta - Kabk aikaisti tämänvuotista pääsykoettani (lue: kuvieni tämänvuotista nöyryyttävää repostelua kymmenien ihmisten edessä) yli kuukaudella. En edes tiedä, miksi ihmeessä pyrin - emme me tänne ole neljäksi vuodeksi jäämässä kuitenkaan. Kai sitä vain jäi jotain viime vuodesta hampaankoloon. Ehkä ne tällä kertaa eivät unohda katsoa läpi minun portfoliotani ennen valintojen tekemistä. Tai jotain. Siitä olen varsin vakuuttunut, etten vieläkään kuvaa heidän tyylillään. Viime vuoden portfoliosta ei taida tämänvuotiseen päästä yhtään kuvaa.

H:lla on yllättäen lomaa huominen ja ylihuominen. Tosin se ei kovasti häntä ilahduta, sillä hän joutuu kuitenkin paiskimaan kotoa käsin töitä. Ehkä ehdimme kuitenkin Rotterdamiin eläintarhaan ja fotopaperiostoksille. Miten muistelen, että viime vuonna helatorstai ei olisi ollut vapaapäivä Hollannissa, mutta sitten se joku kumman pinkster taas olisi?

Olen muuten melkoisen pettynyt Flickriin, vaikka mitähän edes odotin, kun Yahoon kaltainen lafka osti koko systeemin. Pettymykseni syistä voi lukea täältä. Mietin, siirtäisinkö kuvani muualle. Toisaalta Flickrin fotoyhteisöistä on ollut iso ilo ja hyöty minulle. Toisaalta alkaa hiljalleen epäilyttää koko homma.

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Joo tuo helatorstai on outo päivä. Mullakin on vapaata töistä kun pomo päätti maanantaina että ei sitä jaksa tehdä töitä torstaina, jäädään kaikki kotiin. Perjantaina pitää sitten kyllä käydä näyttäytymässä toimistolla, istuskella työkoneen takana ja laskea tunteja ja minuutteja iltapäivän happy houriin (alkaa viimeistään klo 17). Meillä on siis tällä hetkellä aika rauhallista töissä...ja vapaa viikonloppu edessä. Kaupat näyttää muuten kyllä olevan auki huomenna, ainakin päivällä.

    Paljon tsemppiä pääsykokeisiin!!

    VastaaPoista

  2. Moi! Kiitos tsemppauksesta, tulee tarpeeseen.. Juu, meidän C1000 on auki huomenna kuuteen, mutta jotkut kaupat taas näyttivät sulkevan jo tänään varmuuden vuoksi aikaisemmin.

    VastaaPoista