23.5.07

Gorillan jälkipuintia


Tapaus gorillasta on paljastunut viime päivinä uusia piirteitä. Ensinnäkin, ennen gorillan hermostumista jotkut älyn jättiläiset olivat heitelleet sitä kivillä. Toisekseen, se nainen joka joutui gorillan hyökkäyksen kohteeksi, oli käynyt tuijottelemassa gorillaa väkisin silmiin ja hakemassa sen huomiota pitkän aikaa useamman kerran viikossa. Naisen tyttären mukaan nainen ajatteli, että hänellä on "erityissuhde" kyseiseen gorillaan. Naista oli varoiteltu kiusaamasta gorillaa ja tuijottelemasta sitä liikaa silmiin - se kun tekee uroseläimet usein aggressiiviseksi - mutta hän ei ollut piitannut varoituksista. Häntä oli varoiteltu kai myös juuri samana päivänä kun gorilla pääsi irti.

Nyt naisen puoliso sitten pitää isoa meteliä ja kertoo haastavansa eläintarhan oikeuteen, sillä "jonkun täytyy maksaa". Joku toinenkin perhe on jo apajilla, ja on haastanut eläintarhan lakitupaan "henkisten kärsimysten" takia, heille kun ei mitään fyysistä sattunut. Niinpä tietysti.3 kommenttia:

  1. Niinpä. Iltasanomissakin oli juttu, kuinka ko gorilla on edelleen uhrinaisensa 'kullanmuru'... http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1371880

    VastaaPoista

  2. Mahtavaa. Ihmiseläin, tuo älyn jättiläinen, kommunikoi. Antakaa haulikko.

    VastaaPoista

  3. Eikös tuota sanota lotto-syndroomaksi? Että pyritään kalastelemaan jättipottia järjenvastaisella tai muuten aika tyhjänpäiväisellä oikeusjutulla.

    VastaaPoista