6.7.07

7Ulrika haastoi minutkin tähän joka puolelta Blogistania vyöryvään meemiin. Eli pitää kertoa seitsemän faktaa tai tapaa itsestään ja sitten haastaa seitsemän muuta blogaajaa. Kokeillaanpa.

1. Astun aina oikealla jalalla pois pyörän selästä. Jos koetan laskea vasemman jalan maahan ensin, menen helposti nurin. En osaa edes nousta portaita siten, että vasen jalka aloittaa. Olen siis erittäin oikeajalkainen.

2. En kuuntele nykyisin lähes ollenkaan musiikkia. Kotona meillä soi musiikki lähinnä vain jos H on yksin kotona, ja sekin on sitten hyvin vanhaa klassista. Itse en jaksa kuunnella mitään. Silloin harvoin, kun kaipaan taustaääntä, laitan taustalle puheohjelman tai TV:n. Lapsuudenkodissa oli noin koko ajan musiikkia, ja tulihan sitä nuorempana kuunneltua itsekin, mutta nyt ei enää.

3. Pelaan mielelläni urheilupelejä tietokoneella. Lätkä on ihan ykkönen, mutta kyllä futiskin menee, ja kaikki kaahauspelit. Jos PC:lle olisi ammoisten Winter Gamesin ja Summer Gamesin hyviä vastineita, pelaisin varmaan niitäkin.

4. Tein lapsena listoja kaikista asioista. Tuntemistani ihmisistä, nimistä, ohiajavien autojen rekisterinumeroista jne. Listasin ihan mitä tahansa. Nykyään kirjoittelen vain muistilistoja: mitä pitää ottaa matkalle mukaan, mitä pitää ostaa kaupasta jne.

5. Minulla oli pienenä mielikuvituskissa. Se istui aina siinä nojatuolissa, jolle joku meinasi istua.

6. Syön hyvin hitaasti. Opin tavan, kun minulla oli muutama vuosi sitten taas hammasraudat, ja se on jäänyt päälle. Muut lopettelevat jälkiruokaansa siinä vaiheessa, kun minä pureksin vielä huolellisesti perunoita.

7. Minusta on mukava purkaa laitteita osiin ja kasata ne uudelleen. Joskus saan jotain jopa korjattua. Joskus taas vain pyrin ottamaan selvää, mikä osa menee minnekin ja miten mikäkin toimii.

Onkohan ketään haastettavaa enää jäljellä, vai ovatko kaikki jo vastanneet tähän? Katsotaan.. Haastan Empun, J. Pekan, Riitan, Janskun , Oblomovin, Laurasen ja Paren.

3 kommenttia:


  1. Just huomasin haasteen - kiitos! Pitääpä ruveta miettimään vastauksia...

    VastaaPoista

  2. joo. kiitos tuuli. vastasin haasteeseen, mutta sitten juuri se sivulehti meni ja katosi. argh. eli: eipä tullut julkaisua blogiin. enkä ehkä heti kirjoita sitä uudestaan. myöhemmin kyllä...

    VastaaPoista

  3. Tämä kiittää haasteesta ja onpa jo vastannut siihen.

    VastaaPoista