17.7.07

Bäregg


Eikö Bäregg muka tarkoitakaan karhunmunaa? Joka tapauksessa tallasimme ko. paikkaan Pfinstereggin telekabiiniasemalta. Luulimme tallaavamme erääseen toiseen tönöön, mutta se tönö olikin kadonnut kartalta vuonna 2005 maanvyörymässä. Löytämämme tönö oli uudenuusi.

Tämä polku muistutti jo vuoripolkua; paikoin oli varoituksia kivivyöryistä ja huomautus, että korkeanpaikankammoisten ei kannata yrittääkään. Olihan siellä jyrkkää pudotusta, juu. Mutta myös upeat maisemat.

Grindelwald taitaa olla tältä erää tsekattu. Tänään vielä saunaan (majapaikkamme mainostaa Finnische Saunaa, joten pitäähän se taso testata) ja huomenna aamulla Zermattia kohti. Siellä ohjelmassa huomenna vain pyykinpesua ja turismia. Poluille sitten taas ylihuomenna, teipatuin jaloin. Veikkaanpa, että minä ja uskolliset Haltini eroamme tämän kesän jälkeen - voisi olla paremmin jalkaan sopivien vaelluskenkien aika.1 kommentti:

  1. Iiik! Älkää sentään kiivetkö niin korkealla että revähtää reisilihas, kuten kävi v. 1999 kun samoissa maisemissa liikuttiin. No millainen se "Suamalainen Sauna" oikein oli? :)

    VastaaPoista