9.7.07

Hei hei, tilaajat 57 ja 56Yhä vain näyttää pätevän, että tilaajia tulee lisää, kun en pitkään aikaan kirjoita mitään, ja lähtee pois, kun taas päivitän blogia. Mielenkiintoinen ilmiö. Viimeisen parin päivän päivityksillä pääsin eroon tilaajista 57 ja 56. Mutta mitäs tuosta.. ne lukevat, joita jaksaa kiinnostaa.

Olin eilen Piiliksen läksiäisissä ja oli hurjan mukavaa. Iltaan mahtui sekä pussikaljaa että visiitti Kurhausin oikein fiiniin baariin. Jouduin lähtemään aikaisin, koska väsytti armottomasti, ja jatkojen sijasta haaveilin tyynystä ja peitosta. Harmitti, koska seura oli hehkeää. Mutta ei sitä aina voi jaksaa hengata.

Tänään pääsimme vihdoin katsomaan Blijdorpin eläintarhan pieniä pandoja. Viimeksi Bokito-gorilla sotki suunnitelmat. Pandat olivat oikein aktiivisella päällä. Lisäksi kuuntelimme susien ulvontakonsertin ja tsekkasimme tiikerien ruokinnan. Tiikereillä on muuten pelottavan maaninen ilme. Pandat taas näyttävät kieltä.

Peekaboo

Huomenna pitää mennä koululle setvimään pari paperijuttua ja kirjastoon palauttamaan pari kirjaa ja lainaamaan monta. Tai siis viisi. Lukujonossa on Robert Fiskin Libanon -kirja (jonka olen omistanut jo pitemmän aikaa, mutten ole saanut luettua) ja kesken Astrid Lindgrenin Veljeni Leijonamieli hollanniksi. Sain juuri loppuun Stephen Kingin tähänastisista kehnoimman (ja se on paljon sanottu se!) tekeleen nimeltä Lisey's Story.

Ensi viikon to do -listalla on myös vaellus- ja vuorikamppeiden pakkausta (ensi viikolla tähän aikaan olemme jo paikassa nimeltä Grindelwald), fillarointia, seuraavan suomimatkan reittipohdintaa, avokadon hakeminen hoidosta ja toimittaminen seuraavaan hoitoon, ja sitten vielä jotain tähdellistä, jota en juuri nyt kuitenkaan muista. Äsken se vielä mielessä pyöri.

Ai niin, muistuihan se. Pitää taas toimittaa kovalevy takuuvaihtoon. Maxtorin takuuvaihdosta vuosi ja kolme kuukautta sitten tullut 160-gigainen on ilmoittanut olevansa rikki. Filesysteemikin hajosi jo kerran, mutta sain fsck:lla fiksattua jotain. Onneksi on backupit. Nyt kun Seagate omistaa Maxtorin, voisi toivoa, että sieltä tulisi Seagaten levy tilalle - alan kyllästyä vuodessa hajoileviin Maxtoreihin.


1 kommentti:

  1. Piilomajan emäntä9/7/07 10:07

    Käytiin lähtösi jälkeen vielä yhdessä paikassa, mutta olin kotona jo säädyllisesti ennen yhtä.

    Kiitos seurasta! Toivotan lykkyä opintoihin ja kuten sanoit, ehkä me vielä tapaamme. Olisi mielenkiintoista tietää mitä elämääsi kuuluu sitten opiskeluiden alettua, joten blogiasi seuraan jatkossakin.

    VastaaPoista