11.7.07

Ik mis alleen de HemaSelailin otsikon kirjaa tänään kirjakaupassa. Siinä ulkohollantilaiset kertovat kokemuksistaan. Nimen voisi luovasti kääntää vaikka "Ikävöin vain Anttilaa". Jos minulta kysyttäisiin, niin kaupat ehkä eivät olisi se oleellisin kaivattava asia kotimaassa (paitsi Akateeminen Kirjakauppa, mutta se onkin asia erikseen..)

Juutuubissa silmiini osui taas traileri dokumenttielokuvasta, joka kertoo Hollantiin muuttaneiden ulkkaripuolisoiden kokemuksista. Tässä tämä:Varmasti mielenkiintoinen leffa.

Käväisin Leidenissä hakemassa sveitsiläiset junaliput ja Haagissa asioimassa lukukausimaksuasioissa. Lukukausimaksu on vähän päälle 1500 euroa, ja sen saa takaisin, kunhan on EU-kansalainen ja alle 30 vuotta vanha. Heh heh. No, ei tuo nyt niin paha rasti ole. Pitäisi alkaa pakata. Johan tässä on melkein viikon kotona oltukin. Lauantaina yöjunaan, ja sitten puolitoista viikkoa seikkailua suunnalla Grindelwald - Zermatt - Chamonix. Breithorn (4164 m) siintää haaveissa, mutta tyydyn kyllä matalampiinkin paikkoihin (H ei tyydy). Sää on kai paranemassa, ja syytä onkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti