11.7.07

Väsy


Olen yhtäkkiä ihan väsy ja pufki, vaikka olen kotiin palattuani nukkunut 10 tuntia yössä. On pitänyt saada aikaiseksi vaikka mitä, mutta olen vain nuokkunut ja lukenut. Eilen piti jo polkea koululle, mutta ukkonen esti pyöräilyn ja lopulta myös junailun, kun salamaniskut katkaisivat junaliikenteen. Yksi salama zappasi sen verran lähelle (meidän taloomme?) että tunsin juuri ennen iskua tukkani nousevan pystyyn. Tänään on ollut ukkosrintamalla rauhallisempaa, mutta on sitä jyrinää riittänyt kuitenkin.

Kävimme Rotterdamin asemalla yrittämässä ostaa Swiss Flexi Pass -junakortteja, mutta eipä onnistunut. Takaisintullessa odottelimme junassa, joka ei vain lähtenyt. Lopulta junaan tulivat poliisit, jotka noukkivat mukaansa yksinäisen pienen sinisen repun ja lähtivät pois. Konnari kuulutti, että pelästynyt matkustaja oli havainnut repun ja soittanut pommipelossaan poliisit paikalle. Eipä tainnut olla tälläkään kerralla kyse terrrrrrorismista, vaan vain jonkun onnettoman unohtuneesta laukusta.

Illalla poljimme vielä pienen lenkin. Jouduin väistämään sinkoilevaa pupua. Jossain lähistöllä lienee pupugeneraattori, sillä pikkuisia pupusia on Delftin tienoo täynnään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti