29.7.07

Pohjoiseen, siis täältä katsoen. Eiku koilliseen.Taas pitää pakata. En ole vielä kokonaan ehtinyt purkaa rinkkaa, kun pitää pakata laukku. Edessä hieman matkantekoa ja sitten vähän yli viikko mökillä. Matkalukemisena kirjastosta nappaamani uusi Potter, muunmuassa - kirjastontäti oli juuri tarroittanut sen, kun kävelin ohi ja katsoin anovasti, ja sain sen sitten heti mukaani. Olenkin tässä jo pari päivää väistellyt spoilereita, blogimaailmassa navigoimalla äkkiä pois aihetta käsittelevistä blogeista ja reaalimaailmassa vanhalla taatulla tavalla (sormet korviin, silmät kiinni, LAALAALAALAA). Pelkäsin, että houkutus ajaisi lukemaan kirjan jo ennen matkaa, mutta toissapäivänä ilmestynyt Civilization 4:n Beyond the Sword -lisäosa on pitänyt minut tiiviisti pelaamassa.

Huomisiltapäivästä lähtien minut tavoittaa sitten kätevimmin tekstarilla. Vaikka mökki kuulemma aikamoisessa varustelukierteessä onkin, tuskin siellä sentään wifiä vielä on. Ja ennen sinne saapumista pitää taasen matkustaa hitaasti pari päivää.


5 kommenttia:

 1. Onko toi Civ4: Beyond the sword hjuvakin? M'oon tuuri-civittäjä, jos asennan sen niin tulee pelattua ihan liikaa, onko toikin koukuttava?

  VastaaPoista
 2. Se on siis lisaosa, joka tekee kylla Civ4:sta paremman. Mutta olen pelannut vasta 2 kokonaista pelia, joten viela vaikea sanoa. Kylla se nyt parempi on. Aiempi lisaosa, Warlords, oli liikaa sotapainotteinen (minka ehka olisi voinut nimestakin arvata).  Minut Civis koukuttaa aina pariksi viikoksi kerrallaan, ja sitten tulee yleensa onneksi muutaman viikon tauko.

  VastaaPoista
 3. Mites toi toimii Warlordsia ilman?  t. Kesäflunssa

  VastaaPoista

 4. Siinä ei tarvita ollenkaan Warlordsia, vain alkup. peli. TJ, sun taudinvastustuskyky on huono! :-/

  VastaaPoista
 5. Mihis mun immuuni katos...

  (Japanista aattelin tuoda japaninaivokuumeen...)

  VastaaPoista