2.10.07

ÖhKattokaa, mitä juuri näin telkkarista. Apeldoornilaisen vakuutusyhtiön mainoksen.Heinekenin avantoonjuoksumainoksen ja Rovaniemi -mainoksen vielä tajuan, mutta tämä..


8 kommenttia:

 1. Novoihyvänenaika!

  Peruuta Suomi maailmankartalle?

  :-)

  VastaaPoista

 2. Ja ainakin kesällä Hollannissa pyöri myös mainos, jossa oli taustamusiikkina suomalaisen kansanlaulun (sellainen värttinätyylinen jollotus) modernisoitu instrumentaaliversio. En nyt tietenkään muista mikä mainos ja mikä laulu... mutta kuitenkin. ;)

  VastaaPoista

 3. Pyörii yhä. Enecon mainos, jossa käytetään Loituman biisiä Ievan polkka.

  VastaaPoista
 4. Eikä pidä unohtaa tätä Samsungin mainosta, joka pyöri ärsyttävän usein viime marras/joulukuussa: http://youtube.com/watch?v=n4ffpTaMhNg  Mutta miksi melkein kaikki Hollannissa esitettävät mainokset sisältävät suomea? Haluaako ne mainokseen kieltä, jota kukaan ei varmasti ymmärrä?

  VastaaPoista

 5. Ollaan muodissa. Taideskenessäkin Suomea näkyy siellätäällä, suomalaisia designereitä on esillä, meidän koulussa innoitutaan Kalevalasta jne. (Mutta eipä ne silti meistä mittään tiiä.)

  VastaaPoista

 6. Koskenee myös valokuvataidetta? Ainakin Galerie Anhavan teosten hinnat ovat nousseet kymmeniä prosentteja viime vuosina ja ulkomaille myydään 95% kaikista teoksista!!! Nyt sijoittamaan esim. Kolehmaiseen ja rekulaan (vinkvink).

  VastaaPoista

 7. Koskenee myös valokuvataidetta? Ainakin Galerie Anhavan teosten hinnat ovat nousseet kymmeniä prosentteja viime vuosina ja ulkomaille myydään 95% kaikista teoksista!!! Nyt sijoittamaan esim. Kolehmaiseen ja Rekulaan (vinkvink).

  VastaaPoista
 8. Joo, ja The Helsinki School on kovassa maineessa.

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Helsinki_School

  VastaaPoista