17.9.08

Fotojournalisti mukaJotenkin tuntuu siltä, että joutunen vielä ongelmiin linjavalintani kanssa. Pitäisi kuvata redaktioneelia ja sitten tulee tällaista.


Fleur

Special Light

Näillä voi olla vähän onttoa mennä arvosteluun journalistilinjalla.

Mutta kouluvuoden ekat valmiit kuvat kumminkin.

13 kommenttia:

 1. Fotojournalismia tai ei niin kuvat ovat kuitenkin törkeän hienoja!!! Erityisesti tuota alempaa unohduin tuijottamaan pitkäksi aikaa.  PS. Elämä on (joskus) ihanaa, auto roiskautti ohjaustehostinnesteet tuohon parkkipaikalle ja äsken lohkesi hammas:(

  VastaaPoista

 2. Voi itku, ohjaustehostinnesteitä en osaa kommentoida (tää taitaa olla ensimmäinen kerta kun kuulen että sellaisia onkaan) mutta hampaan lohkeamisesta on kokemuksia. Auh. Toivottavasti pääset pian paikattavaksi.

  VastaaPoista

 3. Ihan viileitä. Tuo alimmainen on aika tumma ainakin tältä omalta näytöltä katsottuna...

  VastaaPoista

 4. Sen on tarkoitus olla. :-)

  VastaaPoista

 5. Ohjaustehostinnesteet: taitaa olla korjaamolla vierailun aika... sen nesteen voi vaihtaa / lisätä itse (riippuu tietty automerkistä), mutta valuu todennäköisesti pois aika nopeasti jos on jotain rikki / vuotaa (niinkuin näyttäisi olevan).

  VastaaPoista

 6. Sä oot kyllä tosi hyvä muotikuvaaja. Jos rupeat joka tapauksessa fotojournalistiksi niin noilla voi tehdä sitten hyvää sivubisnestä =) Vai kärsiikö siitä journalistinen uskottavuus?

  VastaaPoista
 7. Tuuli: Miten muuten kalibroit näyttösi, tunteella vai tekniikalla? Tuli vain mieleen kun ostin itselleni sellaisen kalibrointivermeen.  Petri: Juu, korjaamokeikka tuli:( Kurkin sen verran sinne kotteron alle, että näytti olevan tehostajan lauhdutinputki katki ja kaikki nesteet pihalla viimeistä pisaraa myöten. Tuostahan viellä selviää ihan kohtuurahalla, mutta kun hävettää. Se neste on oikeastaan öljyä ja kun on satanut vettä niin nyt tuolla pihalla on sellainen pienen yksiön kokoinen öljyläikkä. Tulee ihan ympäristörikollinen olo...

  VastaaPoista
 8. Niin, mites se muotilinja oliskaan?

  (onneks oon näin kaukana :-)

  VastaaPoista
 9. Zepa ja karvamöllit17/9/08 20:03


  Oooh, lääh. Etenkin kuville!

  VastaaPoista

 10. Wauuu,luulin enskiksi kun näin nuo kuvat että ne on jostain jostain kopi-pastettu!Hienoja!

  VastaaPoista
 11. Harri: Lainailen koulusta sellaista spideriä kalibraatioon. Ainoo vaan, että mun isompi näyttö on niin kökkö ettei sitä saa kunnolla kalibroitua, ja tää työkone on kuitenkin läppäri -> ei hyvä sekään, vaikka paras mahdollinen läppärinäyttö lieneekin.

  VastaaPoista

 12. Upeita kuvia! Eikö ole kuitenkin aina hyvä olla monipuolinen ja osata montaa asiaa.

  VastaaPoista

 13. Vangitsevia kuvia! Maailma näyttää ihan toiselta noiden kuvien välittämänä.

  VastaaPoista