8.9.08

Maanantai


Lähdin aamulla kipeänä kouluun, kun ei ole varaa olla poissa. Junat eivät jostain epämääräisestä tulipalollisesta syystä taaskaan kulkeneet, joten puolen tunnin matkaan meni tunti ja 15 minuuttia (en mahtunut ensimmäiseen enkä toiseen raitiovaunuun, ja sitten piti vielä kävellä). Satoi, olin jättänyt takin kotiin, kastuin. Koululle saavuttuani kävi ilmi, että opettajamme oli unohtanut tulla opettamaan.

Ihania nämä syksyiset maanantaiaamut.

Huomenaamulla menen studioon tekemään ensimmäistä fototekniikan tehtävää, keskiviikkona teknisen kameran kera baanalle tekemään toista. Tässä vapaa-ajalla olen varaillut Teh Suuren Japanimatkan majoituksia. Nyt on ryokanhuone varattuna Kiotosta, vielä tarvitaan yksi maja Osakasta ja yksi Tokiosta. Tasan kaksi kuukautta matkaan, ei malttaisi odottaa.6 kommenttia:

 1. Kuis kauan Tokiossa?

  Ja onks väliä

  a) hinnalla

  b) sijainnilla?

  VastaaPoista

 2. Yksi yö tai kaksi yötä. Ei liian kallis :-) ja mieluusti Shibuyan tai Shinjukun lähimaastossa tai helpon matkan päässä ko. paikoista...

  VastaaPoista
 3. www.nekotalo.com

  Koenjissa, n. 5 km Shinjukusta länteen radan varrella.

  VastaaPoista

 4. Oho, pitääpä tsekata..

  VastaaPoista

 5. Ikebukuron seudun suosituin: Kimi Ryokan. (http://www.kimi-ryokan.jp/) Tietysti Ikebukuro 3-33-2:n jälkeen... mutta tällä hetkellä itse asiassa en ole 100% varma että olen maassa!

  VastaaPoista

 6. Yoe: selvä homma, tsekataan! Toivottavasti ollaan samaan aikaan paikkakunnalla - olisi kiva tavata pitkästä aikaa. Mutjos ei satu kohdalleen niin sitten ei voi mitään. :)

  VastaaPoista