19.9.08

Onneksi on perjantai


Kolmas kouluviikko ja tänään hajosi kaksi luokkakaveria. Reportaasiopettaja meni sanomaan, että "ehkä teidän vain pitäisi suunnitella ajankäyttönne paremmin", ja L purskahti itkuun ja ryntäsi luokasta. Myöhemmin S istui kyyneleet valuen luokassa ja hoki, että ei vain ehdi, ei vain jaksa.

Kovasti draamaa. Itse olisin halunnut vain istua lattialle ja ilmoittaa, että mä en enää ala. Unenpuutteesta sekin lähinnä johtuu. Stressiunettomuus on tullut takaisin pitkän, tasantarkkaan kesäloman pituisen tauon jälkeen. Heräsin viideltä aamulla pyörimään sängyssä ja miettimään opiskeluasioita.

No nyt en tee tänään enää mitään koulun eteen ja ehkä pidän huomisenkin vapaata. Illan ohjelma: Grey's Anatomy, joku leffa, ruokaa ja iltaolut.1 kommentti:

 1. Mulla ei ihan itku pääse, mutta tylsää on kuitenkin. Tänä viikonloppuna piti kirjoittaa se feminismi-essee, mutta en ole päässyt alkua pidemmälle:( Tai olen kyllä kirjoittanut jo sivutolkulla, mutta hetken päästä sitten deletoinut kaiken siihen asti kirjoitetun. Nyt on jotenkin jämähtänyt koko homma, ei vaan irtoa mitään ja tuska kasvaa...Tosin aikaa on viellä reilu viikko, mutta kun pitäisi välillä vähän työssäkin käydä yms.  Kaiken lisäksi nyt mennään kahta kurssia päällekkäin. Täytyy sanoa, että ekasta tehtänannosta en ymmärrä yhtään mitään!  "Lue huolellisesti Platonin Apologia ja kirjoita sen pohjalta essee missä pohdit seuraavia asioita:

  -Miten Apologiassa sokraattinen filosofinen sana (logos) asettuu suhteessa Antiikin poliittiseen tilaan ja erityisesti suhteessa poliittiseen sanaan (logos).

  -Miten Sokrates kyseenalaistaa politiikkojen, runoilijoiden ja käsityöläisten viisauden ja esittää filosofisen viisauden näistä poikkeavana?

  -Minkälaista on Sokrateen apologiassa esittämä filosofinen toiminta poliittiselta kannalta?  Lopuksi puolusta omilla sanoillasi ja argumenteilla sekä Sokratesta että tämän tuomitsijoita.  Siis täh?! Kirjoitanhan minä heti kun joku kertoo mitä ihmettä tarkoittaa sokraattinen filosofinen sana (logos)???:(

  VastaaPoista