22.9.08

Huoks


Lauantaina päädyin latvialais-turkkilais-suomalaisessa seurassa viihteelle, mikä aiheutti päiväjärjestyksen sekaantumisen ja unenpuutteen lauantain ja sunnuntain väliselle yölle. Eilen olinkin sitten zombie, enkä saanut mitään tehtyä, ja illalla oli vielä sovittu meno kaverin luokse iltaa istumaan (joka oli kyllä oikein mukavaa). Viime yölle oli seitsemän tuntia unta suunnitelmissa, mutta a) ensin en saanut unta b) sisähyttynen herätti kolmen jälkeen ja c) aamuyöunettomuus herätti viiden maissa. Käytännössä siis toissayönä tuli nukuttua nelisen tuntia ja viime yönä ehkä 2,5. Koulutehtäviä jäi viikonlopulta tekemättä ja nyt on jo maanantai ja uusi, rankka viikko.

Onneksi voin pitää keskiviikon kotipäivänä. Ensi viikonlopuksi laitan itselleni muistutuslapun ulko-oveen: "Älä mene mihinkään kello 18 jälkeen". Tulee sitten levättyä ainakin yksi kokonainen viikonloppu. Kummaa, kuinka enää ei yksinkertaisesti jaksa samalla viikolla opiskeluelämää ja sosiaalista elämää.

Alan myös olla vakuuttunut, että tämä kämppä on jostain kohtaa piilohomeessa. Nuha ja kurkkukipu ovat palanneet kuukaudessa takaisin Suomesta tuloni jälkeen, taiveihottuma on levinnyt joka taipeeseen, päänahkaa kutittaa ja kuiva yskäkin vaivaa. Aivastelen 30 kertaa päivässä.4 kommenttia:

 1. Meillä on käynyt jopa niin että kaikki työhön palanneet ovat olleet ensimmäisen viikon sairaina. Itse olen myös kotona saanut nauttia samoista oireista kuin sinäkin. Oma diagnoosini on kaksitahoinen: lomalla tuli oltua enemmän raikkaassa ilmassa ulkona ja lomalla ehti vieroittua tavallisen ympäristön pöly-ympäristöstä.  Riitta

  VastaaPoista
 2. Alkaa 4. viikko lentsussa (nyt kotosalla taas pari päivää). Ja Vallilan ilma *on* huonoa (ainakin 5. kerroksessa), kuten tänään virallisesti kuulimme.

  30 kertaa? Jos tunnissa, niin sitten lasketaan, muuten ei.  t. Nenägara alkaa taas virrata

  VastaaPoista

 3. Itsellä 1 viikkoa flunssaa (sitkeää). Pidin tänään luennot niin käheällä äänellä, että piti vinkkaista opiskelijoille että a) en ole kankkusessa b) kurkkuni on todella herkkä flunssan iskiessä c) minulla ei ole kuumetta

  VastaaPoista

 4. Stressi alentaa vastustuskykyä ja aiheuttaa mm. sitä taiveihottumaa. Nim. kokemusta on. Jos teillä lisäksi vielä asuu pieni homesieni, sairastelu on kyllä taattu.

  VastaaPoista