5.9.08

Perjantai perjantaiperjantaiiiiiiiiiii


Perjantaiset koulupäivät alkavat klo 8:50 ja loppuvat 16:20. Siinä välissä on yksi (1) viidentoista minuutin tauko. "Voitte ottaa voileipiä mukaan kotoa", sanoi fototekniikanope, kun kysyimme, että missäs välissä tässä ehtisi käydä syömässä.

Fototekniikanopella on Parkinsonin tauti. Hän on juuri joutunut lopettamaan työnsä valokuvaajana, mutta aikoo yrittää vetää vielä tämän vuoden kurssit. Tehtäviä tuli hirmuinen määrä, isoja ja työläitä, mutta onneksi (?) ne sentään tehdään ryhmissä. Kysymysmerkki siksi, että ryhmätöitä ei voi tehdä ihan oman aikataulun mukaan.

Fotojournalismissa keskitymme taas ensin kirjoittamiseen ja sitten vasta kuvaan. Leo Erken on meillä taas opettajana. Hän on nostanut jonkinlaisen kapinan koulumme arvostelukäytäntöjä ja numeroarvosteluja vastaan. Saa nähdä, mitä siinä käy. Toivottavasti Leon puoli voittaa.

Niels tekee projektia viiksekkäistä nuorista miehistä. Nyt on kuulemma muotia kasvattaa sellaiset 70-luvun pornotähtiviikset. Ewwwwww. Lisäksi muotia näyttävät olevan 80-luvun bändicollegepaidat. Hyvänen aika.

H on matkalla kotiin viikoksi. Jei!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti