28.5.09

6 done, 2 to go


(Joo, viime kerran otsikosta unohtui yksi.. siksi numerot eivät täsmää)


Tän päivän arvostelut myöskin läpi. Huomenna vielä kaksi ja sitten enää se loppushow keskiviikkona. Tämänkertaisessa loppushowssa olenkin ensimmäisistä ensimmäisin:

Tijd
Zwarte studioWitte StudioLokaal vd toekomstGrote studioPD 101Docenten

Overleg


Pb 101a


 Studentstudentstudentstudentstudent8.30
9.00Tuuli

Saarikoski


Raoul

de Lange


Sam van GrinsvenSimone

Engelen


Kim

Nuijen


10.00
10.30Fleur

Beemster


Sietske

Wouda


Boy

Berends


Valérie Harmanus Jacobine van

Hellemond


11.30
12.30Roos TrommelenNiels

Blekemolen


Anouk

Erisman


Patrick

Oud


Meike Janssen13.30
14.00Matthijs 

Uivel


Coco

Duivenvoorde


Inga

Erdmane


 Laila

Cohen


14.30
ca.15.00Uitslag    

 


 Nyt jo alkoi jännittää. Toisaalta hyvä olla ekana, ei tarvitse pelätä kauan. Sitäpaitsi voin mennä edellisenä iltana laittamaan kuvat paikoilleen.


Olin tänään koululla kahdeksaan, oli liikaa tekemistä, aina sitä kuvittelee, ettei tule loppupäivinä kiire mutta aina sitä työtä kuitenkin riittää. Unohdin syödä. Onneksi Reinder pelasti ja toi minulle ranskikset majoneesilla. Ranskikset oorlog eli sodan kanssa on muuten sellainen, jossa on vähän kaikkea.


Proffa tuli tänään halaamaan ja sanomaan että hyvä kun en mennyt Suomeen pääsykokeisiin vaan jään "tänne minne kuulun". Tuli hyvä mieli. Siellä on nyt monenlaista säätöä jotta minulle tehtäisiin täällä oleminen helpommaksi; koettavat miettiä helpotusta kuluihin tai sivuduunia koulun puolesta. Tykkään siitä, miten täällä huolehditaan opiskelijoista, ja siitä, miten meidän porukka on hitsautunut todella tiiviin yhdessäolon ja työnteon myötä aika solidaariseksi ja kiinteäksi jengiksi, vihdoin. Viime lukuvuoden lopulla oli aika paljon sellaista diivailua ja selkäänpuukotusta, kun iso osa porukkaa oli karsiutumassa pois, mutta nyt on enemmän sellaista ystävyyttä, yhteistyötä ja avunantoa (heh).


Vuokranantajasetä ehtii tulla katsomaan rikkonaista ikkunaa "joskus ensi viikolla". Teippasin siihen pahvia. Ikkunaan, ei setään.

6 kommenttia:


 1. Ok. Hyvältä kuulostaa! Kannattaa varmaan tosiaan ottaa paperit koulusta. BTW Tänne on muuten veikkailtu ennätyshelteitä viikonlopuksi... täytyy varmaan alkaa vetään kasteluletkuja kasveja ja kukkia varten. Anu ei pidä helteistä. Maha on kuin valaskalalla.

  VastaaPoista

 2. Joo mun siskokaan ei taida tykätä, laskettu aika oli jo...

  VastaaPoista

 3. Tykkääpäs! Kesä on kiva.

  VastaaPoista

 4. Onnea vaan tädiksi tulemisesta (kohta)! :P

  VastaaPoista

 5. Riina mä ajattelin että jos sulle tulee tukalaa...

  VastaaPoista
 6. Eli hyvin menee mutta menköön:-)

  Harrastanpa huomenissa kotimaanmatkailua, menen peräti Ouluun. Eihän tuossa muuten mitään, mutta kun koneena on A340:-o! Voipi olla, että näin lakkiais- & koulujenpäätösviikonloppuna on koneessaa tilaa kun tuohon menee 269 matkustajaa. Ei mulla Ouluun mitään asiaa ole vaan käyn (yllättäen) ihan vaan tuon koneen korkkaamassa! Tekevät täällä jotain miehistön & koneen sisäänajoja ennen kuin lähtevät sahaamaan Aasian reitttejä.

  VastaaPoista