22.5.09

Haipakkaa


Niin, kiirettä pitää. Kouluduunienkin osalta - viimeinen koulupäivä oli tuossa maanantaina ja arvostelut alkavat ensi maanantaina - mutta etenkin seuraelämän. Hups.


Maanantaina oli Laura istumassa iltaa. Ajateltiin ennalta, että jos vaikka ajoissa lopetettaisi, kun olin kolmen tunnin yöunien jälkeen väsy ja hänellä kuitenkin aikainen aamu, mutta eikä mitä. Kälätettyä tuli sinne seuraavan vuorokauden puolelle. Juttua kun meillä aina riittää.


Tiistaina kävin vihdoinkin tapaamassa Rotterdamin Riittaa. Oli vinhan hieno asunto, ihanaa ruokaa ja mielenkiintoisia juttuja Rotterdamista ja Hollannista ja politiikasta ja muustakin. Kyllä kauan kestikin ennen kuin vihdoin tavattiin.


Keskiviikkona eli eilen tyttötrio (Roos, Fleur, Marloes) ilmaantui meille pyjamat kainalossa. Laitoimme intialaista ruokaa, leivoimme kanelipullaa ja brownieita, teimme popcornia ja istuimme takapihalla aperitiiveillä ja digestiiveillä. Sitten levitimme patjat, tyynyt ja peitot olkkarin lattialle ja viritimme filmit pyörimään. Kolmannen leffan kohdalla nukahti ensin Fleur, sitten Marloes ja lopulta Roos. Kömmin itsekin nukkumaan. Jossain kohtaa aamuyöstä heräsin hollanninkieliseen supatukseen ja sitten tuli juoruttua vielä hetki. Tänään laitoimme brunssin ja siivosimme jäljet. Tytöt lähtivät tahoilleen tuossa kolmen maissa.


Töitäkin olen kyllä saanut aikaiseksi, tästä hämmästyttävän aktiivisesta sosiaalisesta elämästä huolimatta. Nyt onkin sitten kaikki muu paitsi duuni pannassa tuonne 3.6. asti. Olen koettanut saada docusarjaani urheilukalastajista valmiiksi, mutta yhden vähän ikävän kohtaamisen jälkeen minulla on taas lähestymisvaikeuksia. Marloes lupasi tulla huomenna henkiseksi tueksi en dan gaat we dat varkentje wel even wassen. Fototekniikka on onneksi melkein valmis, samoin autonoom. Kaikki muu on sitten jo suoritettu.


Pitäisi blogata myös eurovaaleista ja kesäkuvioista, mutta jääköön seuraavaan kertaan.


Ja lisäksi: blogituttavuuteni, itsensä Delftin ja Universumin kuningattareksi nimittänyt urhea texasilainen Debby Greer-Costello, on poistunut keskuudestamme. Malja hälle ja buu syövälle. 1967-2009 on liian lyhyt elo.

5 kommenttia:

 1. Mulla ei nyt ole mitään haipakkaa, mutta edessä on lukumaratoni. Innostuin vasta nyt hommaamaan käsiini viimeisen Harry Potterin joten edessä lienee vähän unta ja paljon mahavaivoja. Varusteina on nimittäin repullinen perunalastuja, jäätelöä ja kola-juomia:-) Kuusi ekaa luin ruotsiksi, mutta tämä viimeinen pitää kahlata alkukielellä koska joku tolkku nyt sentään pitää olla.  Urheilukalastajat & ikävä kohtaaminen: Kui? Aukoivatko päätään vai pyrkivätkö iholle?:-(

  VastaaPoista
 2. Se viimeinen Potter ei ollut kovin hyvä. Sori jos pilasin fiiliksen. Minä kahlaan ruotsinkielisiä dekkareita...  No, se eilinen urheilukalastaja ei tykännyt ulkomaalaisista. Tänään tapasin mukavampia.

  VastaaPoista
 3. Et pilannut, fiilistä siis! On minua aiemminkin varoiteltu tästä viimeisestä osasta ja ehkäpä juuri siksi olen sen aloittamista onnistunut näinkin pitkään lykkäämään. Vaan eipä mitään, jatkamma tavaamista:-)  Joo, ulkomaalaiset vie niiltä työt, naiset ja kalat tjsp.

  VastaaPoista
 4. No joo, kyllähän tuon nyt luki, mutta parhaimmista tuttu "imu" puuttui. Aloitin kirjan perjantaina ja vasta nyt sain kahlattua loppuun kun taas monet aiemmista tuli temmottua läpi vuorokauden sisään. Varsinkin loppu meni vähän kyhätyn oloiseksi, mutta ei se mitään. Ei tuo päätösosa nyt sarjaa kokonaisuutena tyystin onnistunut pilaamaan :-)

  VastaaPoista

 5. Se metsässähaahuiluosuus oli ihan tavattoman pitkä, ja loppu tosiaan lässähti. Ei ole tullut tarvetta lukea uudestaan.

  VastaaPoista