3.5.09

Toukokuun alku


Piilomajassa oli tällainen eri mukava linkki: Photocabine. Retrohenkinen webikameralla toimiva apina-automaatti, joka sylkäisee käyttäjälle neljä passikuvaa.Tämä rytmittyy nyt ihan älyttömällä tavalla kun Vuodatuksessa ei kai voi vieläkään kirjoitella kuvan viereen ja ympärille, mutta olkoon.


Onni on toimiva routteri! Kyllästyin Ciscon WRT54G:n yhteensopimattomuusongelmiin Ziggon kanssa. Muutaman minuutin välein piti buutata purkki, jotta bitti taas kulki. Ziggon foorumeiden mukaan yleinen ongelma; en keksinyt ratkaisua, joten ostin Sitecomin halpisroutterin kaupasta ja myyn tuon Ciscon purkin kirpparilla jollekin ei-Ziggo-käyttäjälle. Mutta nyt taas langaton bitti kulkee ja lätkä näkyy läppärillä.


Kävin eilen fotaamassa ja haistelemassa Atlanttia Hoek van Hollandissa, tänään olen editoinut kuvia ja tehnyt muita kouluhommia koko päivän. Ensi viikolla tiedossa lisää lätkää, pyhäpäiviä (Kaatuneiden muistopäivä ja Vapautuspäivä) ja sentään kolme päivää kouluakin. Pari deadlineä kärkkyy taas nurkan takana.


H tulee keskiviikkona kotiin piiiitkäksi viikonlopuksi. Tarkoitus setviä asioita ja ihmetellä, että miten tässä nyt tulevaisuus & elanto järjestettäisiin.


Oli mulla varmaan jotain mielenkiintoistakin kirjoitettavaa mutta se katosi jo mielestä. Blogi täyttää ensi viikolla neljä vuotta ja nyt on vähän sellainen tyhjäkäynnin oloinen hetki, mutta kai se tästä. Kommentitkin ovat ehkä vähentyneet, tai jopa lukijat.


Odottamisen arvoisia hyviä asioita: tässä kuussa minusta tullee täti! Ensi kuussa on jo juhannus ja pääsen Suomeen! Kesä!

10 kommenttia:


 1. Tai toivotaan ainakin, että tätiys koittaa tässä kuussa eikä venähdä seuraavan puolelle =)

  VastaaPoista

 2. Huh, juhannus. Mihin nämä päivät menee?

  VastaaPoista

 3. Kuvan ympärille voi kyllä kirjoittaa, mutta asettelu pitää itse nysvätä koodiin.

  VastaaPoista

 4. Joo ja arvaa jaksanko...

  VastaaPoista

 5. Sullon tosi rock-kuvat! Hianot!

  VastaaPoista
 6. Täällä kyllä luetaan ja silloin tällöin kommentoidaan :-)  Kiitos kivasta linkkivinkistä! Ja onnea tulevalle tädille.

  VastaaPoista
 7. Tekisi mieli tehdä kokonainen proggis noista photocabine-kuvista. :-)  Ja kiva kun kommentoijia riittää vielä.

  VastaaPoista
 8. "Ja kiva kun kommentoijia riittää vielä."  Joo, ja osasta ei pääse eroon toivomallakaan;-)

  VastaaPoista
 9. täti oo5/5/09 16:05


  kuvat on makeita. tervetuloa vaan täti-kerhoon! tähän aikaan olin silloin teillä kylässä, kun oli noi juhlapäivät ja lippu oude janin tornissa poikittain. ikävä.

  VastaaPoista